Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.726
- 11.793
- 1.163
Kean iyi oyuncu ama bence Zaniolo için takas olmamalı çok büyük bonservis kazanılma ihtimali var bunu değerlendirmek gerekiyor.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Psv dönemini pek takip edemedim ilk maçlarında orda yedekten oyuna giriyodu kanks.Anderlecht döneminde ise yardımcı forvette denediler daha çok.Hedef forvet olarak denemeye çalıştılar bu sefer de full stat ıslıkladı.Zaten kısa sürdü orda macerası kanks yavNe bu kanka pivot mu komple forvet mi kanat forvet mi hiç bilmiyom elemanı, fmde bile almadım gözüme çarpmadı hiç
Onu söyleyemiyorlar, nerde yedek adam? Psg'de.Rodri mi istiyorsun kardesim
Kim gelsin bruyne mi gelsin kimmich mi gelsin
Biz de zanioloyu vermeyiz sergen juve uyanık biz mal mıyızjuve 25 vermez,parayı sagbeke dökecekler,unut onu
Uzak dursun o zaman kanka ya gomisi tutarım daha iyiPsv dönemini pek takip edemedim ilk maçlarında orda yedekten oyuna giriyodu kanks.Anderlecht döneminde ise yardımcı forvette denediler daha çok.Hedef forvet olarak denemeye çalıştılar bu sefer de full stat ıslıkladı.Zaten kısa sürdü orda macerası kanks![]()
Rotasyon dediğin takımlar Psg ile Juve.Parades almayız inş.4 sene boyunca rotasyon oynamış herif.
Zaniolo işi farklı bence takas vs söz konusu olmaz.keanı normalde de kiralarız zaten,juve para+kean vermez
Açıklama yazacaktı yazamamış.Neyini açtı

Psv takımı belki kendisine iyi gelmiştir maçlarını izlemek gerek yine de kanks..Uzak dursun o zaman kanka ya gomisi tutarım daha iyi
5000 dk yakın oynanacak lig boyunca 1500 dklarda oynamış hep.Ne alaka yav
bu yorumu morutan baslıgına atmısım.fabio silva acayip bi yetenek benceyalnız ben bu fabio silvayı izlemiştim psv sevilla videolarında.cezaahasında cok yetenekli bi velet.bence yedek forvete degerlendirlebilir