Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kean iyi oyuncu ama bence Zaniolo için takas olmamalı çok büyük bonservis kazanılma ihtimali var bunu değerlendirmek gerekiyor.

Son düzenleme:
Ne bu kanka pivot mu komple forvet mi kanat forvet mi hiç bilmiyom elemanı, fmde bile almadım gözüme çarpmadı hiç
Psv dönemini pek takip edemedim ilk maçlarında orda yedekten oyuna giriyodu kanks.Anderlecht döneminde ise yardımcı forvette denediler daha çok.Hedef forvet olarak denemeye çalıştılar bu sefer de full stat ıslıkladı.Zaten kısa sürdü orda macerası kanks yav :D

35 veren alır yedeği morutssn var raşitsa var yunus var ( sağ tarafta oynayabilen) bizde adam çok , birazda siz düşünün amk yıllarcs biz çektik çileyi.

McKennienin bence halen iyi piyasasi var. Bize gelip SL'de is yapsa, rahat karla satariz. Leeds öylesine 33+7 milyonlu opsiyonu kabul etmemistir. Yani herifde birsey görüyorlardir.

Psv dönemini pek takip edemedim ilk maçlarında orda yedekten oyuna giriyodu kanks.Anderlecht döneminde ise yardımcı forvette denediler daha çok.Hedef forvet olarak denemeye çalıştılar bu sefer de full stat ıslıkladı.Zaten kısa sürdü orda macerası kanks :D
Uzak dursun o zaman kanka ya gomisi tutarım daha iyi

Parades almayız inş.4 sene boyunca rotasyon oynamış herif.
Rotasyon dediğin takımlar Psg ile Juve.
Bunlarda as oynayan heriflerden birisi 30 yaşında Arabistan’a yakın.
Bu arada perades transferi icardi transferini kolaylaştırabilir. İkisi birlikte mükemmel uyum yaşatabilir.
Evet yatarlar diye korkumuz var ama Araplar bu azmi devam ettirdiği sürece 2 sene sonra hem icardiyi hemde peradesi 10 milyona kadar bonservis alarak Araplara gönderme imkanı da yaratabilir.

Fabio Silva Wolwes'in as forveti değildi diye hatırlıyorum. Bu sene bir sakatlık vs sebeple as forvetleri sakatlanınca gayet iyi iş çıkarmıştı. Kumaşı olan bir arkadaş. Bizim transfer komitesine güveniyorum ben tam olarak iyi futbolcu buluyorlar ve biliyorlar bir şekilde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt