Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan juve sahtekarlari

takas makas yok

30M+ euro kemiksiz banka hesabimza yatirin, sonr gulle gulle kullanin.

Aga 2014'te Ünal Aysal varken Dzeko'ya burun kıvırıyorduk taraftar olarak, adamlar 10 sene sonra g**ünün kılı kadayıf olmuş adama karşılama yapacaklar. Harbi vizyon çok farklı, rakibimiz falan değiller.
Kim burun kıvırıyordu yav City’de coşuyordu o dönem Dzeko.

Burun kıvrılan Torresti

Kean'den bize çok iyi 2. forvet olur fizikli fuleli atletik bir eleman.İcardinin boşluğunu dolduracak bitirici değil saç baş yoldurur as forvet olarak alırsak

Muslera
Boey-Nelsson-Abdu-Angelino
Torreira-Parades
Morutan
Barış-Kean-Kerem

İcardi'nin gelmediği, Morutan'ın parladığı bir senaryoda.​

BOey kesin gitti gibi

diğer giden kim olur nelsson mu zaniolo yoksa ikisi birden mi gider

Zaniolo gidecekse takas ile degil para karsiligi olmali bana göre

Kean ve mckennie iyi oyuncular tabiki ama juve bu oyunculari gecen sezon kullandi,takas ta kullanilacak oyuncular degiller sanki bu yüzden pek inanmadim cikan haberlere

Toreira da bize gelene kadar oynuyordu ama bizde eski haline döndü neredeyse kastettigim yeniden doğuş bu tarz..
Özellikle Okan hoca önde baskıyı seviyor McKennie buna çok uygun bir isim arada bir Toreirayla ikisini salıp rakibin ciğerini sokebiliriz bilhassa ligde çoğu takımı afallatirlar
Bence Torreira seviyesi bir adam değil bu herif, Torreira world classın bir altıydı bu iki altı.

Muhtemelen gelse fark yaratır fiziği salmazsa ki salmaz herhalde 2026 var ama bizim ihtiyacımız bu mu ondan emin değilim, sanki değil.

Yani takip etmedim ama düzenli oynayan adam yıllardır.

Fiziksel durumu kötü olsa EPLde bu kadar oynamazdı varsayımında bulunuyorum.

Fiziksel tek sorunu kilosu bence. Her takimda ve milli takimda kendine iyi bakmiyor haberi cikmisti.

Bir sezon kendini kanitlamak icin full profesyonel takilsa, baya faydali olur ve bonservisi ile gelirse normalda rahat kar yapariz.

Hem Torreiranin yaninda böyle uzun boylu biri fena olmaz

dzeko iyi transfer bu arada bence çok da gömmeye gerek yok mertensin maliyeti de az buz değil sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt