Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki aygır tutulmalı. zaniolo-barış.. boeyde ikna edilmeli..

ne boey yerine mert müldür mü laa getttt
Orada kendi yorumlarını yapıyorlar bence. Mert Müldür, Boey yerine değil de Dubois yerine düşünülüyor bence. Dubois ile Nantes ve Rennes ilgileniyor hedef onu 3'e satıp Mert Müldür'ü benzer bonservise almak yıllık maaş olarak düşüş olur. Boey yerine yabancı gelir. Ligde de rotasyonlu oynar Mert Müldür olur yabancı sol bek olur bazen Kazımcan oynar yabancı sağ bek olur falan.

kean ve icardinin geldiği senaryoda

torreiranın yanına en iyi gitcek isim paredes bence sağ kanata da pulisic ya da raşiti atarım en kötü barış oynar

Zaniolo almak kolay değil. Miretti+kean+zakaria versinler çok istiyorlarsa

AD885C56-79E1-430E-9D86-2B64F19831CD.webp

:ROFLMAO::ROFLMAO:

Orada kendi yorumlarını yapıyorlar bence. Mert Müldür, Boey yerine değil de Dubois yerine düşünülüyor bence. Dubois ile Nantes ve Rennes ilgileniyor hedef onu 3'e satıp Mert Müldür'ü benzer bonservise almak yıllık maaş olarak düşüş olur. Boey yerine yabancı gelir. Ligde de rotasyonlu oynar Mert Müldür olur yabancı sol bek olur bazen Kazımcan oynar yabancı sağ bek olur falan.
ya boey giderse scout transferi gelmeli zaten her türlü mert gelirse de dediğin gibi dubouis yerine olmalı daha çok

benim önceliğim şahsen tiago santos olurdu orda

Torreira'nın yanına Oliveira mı Parades mi deseler Oliveira derim.Bizim 8 numaraya Oliveiranın 1 tık atletik ve driblingci versiyonunu almamız lazım.Prime Emre Belözoğlu,2-3 yıl önceki Wijnaldum tarzı.Nerden bulup da alacağız hiçbir fikrim de yok açıkcası piyasada bu tip oyuncu yok alabileceklerimizden

Mert Müldür ihtimali beni çok geriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt