Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabitzer ciddi bir sakatlık yaşadı menisküsten ne zaman döneceği belli değil sanırım. Emil Forsbeg için ne dersin Mertens yerine?
Eskiden iyi topçuydu son dönemde takip etmedim, iyi bir seçenek olabilir. Sabitzerle ikisi efsoydu bir kaç yıl önce.

Bu juventus fransa2.ligindeki birine cokuyomus hucum icin.mikitadze mi ne adi.sag ve sol kanatta da oynuyo,forvet
Metz üretimi birisi daha. Bir şekilde orayı eşebildiğimiz kadar eşmeliyiz, @Keramettin TANRIVERDİ 'nin dediği gibi oralarda parlayamamış isimleri bile bir şekilde burada markalaştırıp iyi gelirlerle satabiliriz.

5e576084c9de3d27208f66b9.gif

Çok iyi topçuydu. Ama 8 no'dan, gittik 6 no yapmaya çalıştık kendi topunun yarısını bile oynayamadı, süper lig'de bile fizik olarak ezildi çoğu maçta. Sonlara doğru toparlasa da daha farklı bir profil bekliyordum.

playmaker 8'e gerek yok oyunu iki yönlü oynaması ve caydırıcı olması yeterli.. zaniolo, kerem, barış, rashica ya topu doğru dağıtacak bir oyuncu gerekiyor ayrıca.. mertensin bir tık genci, hatta gol potansiyeli yüksek bir oyuncu hayli hayli yeterli. en kısa yoldan kaleye gitmeye çalışıyoruz zaten. burada en önemli konu mertensin yerine oynayacak kişi.. sercionun yeri dolmaz değil pozisyonu da olmazsa olmaz değil bana göre..

Metz üretimi birisi daha. Bir şekilde orayı eşebildiğimiz kadar eşmeliyiz, @Keramettin TANRIVERDİ 'nin dediği gibi oralardan parlayamamış isimleri bile bir şekilde burada markalaştırıp iyi gelirlerle satabiliriz.
Mikitadze,casadei vs juventus hep bu gencolarin peşinde.kiralik olarak istiyolar galiba bunu da.sozlesmesi 2026da bitiyo

Empoli ortasahalarina cokelim.o 2 italyan oyuncu da cok yetenekli sanirim.videolarina bakacagim

Mikitadze,casadei vs juventus hep bu gencolarin peşinde.kiralik olarak istiyolar galiba bunu da.sozlesmesi 2026da bitiyo
Oralardan 1m€ civarına birisini getirip burada birkaç maça çıkartsan, Avrupa kupalarında son dakikalarda forma şansı versen bir şekilde dikkat çekersin. Juventus'un elinde birçok futbolcu vardı böyle isimsiz İtalya çıkışlı ama adının önüne Juventus çıkışlı genç yetenek ekleniyordu, bonservis kazandırıyordu. Akşam yine bahsi geçti işte Portekizlilerin yaptıklarıyla ilgili. Adamlar menajerlerle ederi 3-5 olan adamları kalburüstü kulüplere transfer ediyorlar, sırf o kulüplerin ismiyle piyasa yaptırılıp win-win durum oluşturuluyor. İşin sonunda da kazık kime girerse onda kalıyor.

Başarı istikrarı çok önemli, bir şekilde her sezon Avrupa sahnesinde olmalıyız. "Galatasaray'da oynayan Fransa altyapılı genç" denildiğinde senin kapını çalmaya gelenler kapıyı kaçtan açacağını bilir. Bu tarz yatırımları yapmaya başlamalıyız. Boey'in bize kazandıracağı sahada verdiğinden çok daha fazla olacak bence. Bunu bir şekilde sürdürebilirsek üstte dediğim cümleyi de kurdurtmaya başlarız. Transfere 100 milyonlar harcayan kulüplerin bile bir arkabahçesi var, bizim arkabahçemiz de neden Fransa 2 olmasın değil mi?

Ben yine italya’da oynamis veya hala italya da oynayan bir oyuncunun transfer edilecegini düsünüyorum

Gecen sezon italya da oynamis oyunculari tercih ettik ve basarili olduk,yine ayni strateji ile yola devam etmek surpriz olmaz

Mertens (napoli),torreira (fiorentina),oliviera (roma) ve zaniolo (roma)

Oliveira ile rekabete girecek genc bir 8 numara alinmali. Diego Gomez Midtsjo’nun hizli olani gibi. Topla gidebilen ve adam eksiltebilen bir oyuncu. Paraguay milli takimina da cagrilmis.

Ben yine italya’da oynamis veya hala italya da oynayan bir oyuncunun transfer edilecegini düsünüyorum

Gecen sezon italya da oynamis oyunculari tercih ettik ve basarili olduk,yine ayni strateji ile yola devam etmek surpriz olmaz

Mertens (napoli),torreira (fiorentina),oliviera (roma) ve zaniolo (roma)
Kaan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt