- 1 Ocak 2011
- 15.335
- 10.404
- 1.838
Dogustan Galatasarayliyiz.Ismimizde degismedi tuttugumuz takimdaarkadaşlar delikanlı gibi söyleyin
ben 3 yaşımda bjkli idim
7 yaşımda fbli idim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogustan Galatasarayliyiz.Ismimizde degismedi tuttugumuz takimdaarkadaşlar delikanlı gibi söyleyin
ben 3 yaşımda bjkli idim
7 yaşımda fbli idim
Bedavadan reklamını yapıyor, teklif verdim kabul etmediler der bir de öyle konuşulur.Cem Uzan Galatasaray’a 72 milyonu nasıl vereceğini açıkladı.![]()
Cem Uzan Galatasaray'a 72 milyon euro'yu Nasıl Vereceğini Açıkladı! İCARDI GS'DE KALACAK | Cem Uzan Galatasaray'a 72 milyon euro'yu Nasıl Vereceğini Açıkladı! İCARDI GS'DE KALACAK | By Siyasal Gündem | Facebook
Cem Uzan Galatasaray'a 72 milyon euro'yu Nasıl Vereceğini Açıkladı! İCARDI GS'DE KALACAKfb.watch
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogustan Galatasarayliyiz.Ismimizde degismedi tuttugumuz takimda
?Soy ismimin degistirilmesini Arz ediyorum
@Keramettin TANRIVERDİSoy ismimin degistirilmesini Arz ediyorum
Ismimiz degismedi soy ismimiz degismedi demedik
Transsever yapacaktır@Keramettin TANRIVERDİ
Benim bildigim Admir Bey sana arzu ettigin ve layik oldugunu ismi aksama kadar takacaktir eminim
3m verelim demedimki zaten. Boey veya nelsson nekadar kazaniyor? Cikaldau fln nekadar kazaniyor?Evet yabancı da takımında ki 14 yabancıya da senelik 3 milyon veremezsin
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dogmatik olan kişilerin sorgulama yeteneği olmazDogustan Galatasarayliyiz.Ismimizde degismedi tuttugumuz takimda
Yemisim kisisel gelisim.Sorgusuz sualsiz Galatasaraydogmatik olan kişilerin sorgulama yeteneği olmaz
sorgulama yeteneği olmayan kişilerde kişisel gelişim olmaz
iyi forumlar
Zaniolo yu parasal anlamda satarlar ancak.Elinde İtalya milli takımında oynayan yıldız futbolcu 24 yaşında Rabiot 28 yaşında bizimkiler kabul etmez.Zaten daha Zaniolo nun transfer borcu var.Zaniolo - Rabiot takasını düşünüyor olabiliriz.
Depay gelse efsanemiz olur.Depay gelirse salar burada çok söveriz
14-15 yasına kadar gencler altyapısındaydı arda,fb altyapısının bi katkısı yok.arda bizim oyuncumuz olmadıgı için abartılı övgüler yersiz ve saçma oluyor.GS tvde serbay anıra anıra bahsetmese ne fblilerin,ne de sizin ardadan haberiniz dahi yoktu,geçiniz.bursa altyapısında onlarca arda güler var.fb altyapısındaki yasir bozda çok özel.ama kimsenin arda kadar reklamı yapılmadı.arda pazarlanmak için seçilmiş biri.furkan kocak 10 numara ve 13ünden beri gol rekoru kırıyo,her mac hukmediyo,bitane GS TV spikerinin de bu cocuk bu yas kategorisine cok fazla geliyo dediğini görmedim.furkanın yası 15 henuzBirakin da abartsinlar. kaç yıl sonra alttan yuksek potansiyelli biri cikardilar.
Ayrica Arda bizde olsa bugun boklayanlarin hepsi tapıyordu cocuga. 25den asagi satilmamali gibi yorumlar gorurduk.