- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Fransa dogumlu bro, yasi kesin dogru
Lan git sjjsjsj
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransa dogumlu bro, yasi kesin dogru
Haberlerde biraz sallamasyon var gibi geldi öncelik veya ihtiyacımız olmayan bölgeye 6 m euro niye verelim ki sağ kanatta Yunus/Barış var. 10 numara da Zaniolo/Mertens/Yusuf var. Kaldı ki sakatlık sorunundan bahsetmişsiniz hiçbir şekilde o paralar verilmez.Ben de Trabzon'da gerceklesecegini sanmiyorum, gecen sezon sampiyon olduklari yilda bile en öne cikan oyuncu degildi.
Söyle bir sey var Abdülkadir mesela Kerem'den 1 yas daha kücük. 2017'den beri Trabzon A takiminda oynuyor. Kerem'in 3 sene icinde gösterdigi gelisim ve performans Abdülkadir'in 6 sene icinde gösterdigi gelisim ve performanstan daha iyi bence pozisyonlari ayni olmamasina ragmen. Öte yandan Abdülkadir'in cok sakatlik sorunu var.
Abdülkadir'in hala cok genc olmasina ragmen biraz yüzü eskidi gibi sanki Trabzon'da. Yeni bir challenge lazim, bunun icin de en iyisi yurt disina gitmek. Ama su haliyle zor gibi, dedigim gibi cok sakatlik yasiyor son senelerde.
Aynen öyle hocam brumadan çok ümitliydim oda olmadı o tarz bi kanat izlemek istiyorum şahsenAbdul Kadir Keita geldi aklima
İkisini de alalım.Ömür yerine Uğurcan'da anlaşalım 6 m euro'ya versinler.
Uğurcan + Abdülkerim = Cicaldau + 6 m euroİkisini de alalım.![]()
Aynen aldınızUğurcan + Abdülkerim = Cicaldau + 6 m euro
Haberlerde biraz sallamasyon var gibi geldi öncelik veya ihtiyacımız olmayan bölgeye 6 m euro niye verelim ki sağ kanatta Yunus/Barış var. 10 numara da Zaniolo/Mertens/Yusuf var. Kaldı ki sakatlık sorunundan bahsetmişsiniz hiçbir şekilde o paralar verilmez.
Trabzonspor'un bu teklife cevabı temsili reis yavÖmür yerine Uğurcan'da anlaşalım 6 m euro'ya versinler.
İyi forumlar
Aklımı okudun ama şu teklife TS'nin cevabı en iyi ihtimalle bu olurUğurcan + Abdülkerim = Cicaldau + 6 m euro
Almıyoruz ki veriyoruz.Aynen aldınız

Transfer başarısı diye buna derim
Ha?Hakkinda usulsüzlük iddiaları dolanıyor forumda
Bilesin
Benden duymuş olma