- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
wp grubunda aktardığın transfer isminiHer gün 1 kolpa yapsın Burhan adını
ne zaman açıklayacaksın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wp grubunda aktardığın transfer isminiHer gün 1 kolpa yapsın Burhan adını
Bitti bence o transfer ilk açıklanan icardi olur bitmese o sinyali çakmazlarbence dün geceden itibaren o yüzde fazlasiyla artti, bayram degil seyran degil, wandanin icardinin isi gücü yok türkce kelimeler söyleyecek, sarkiyi tekrar söyleyecek, üstelik wandanin bencede kalmali demesi,....
Juventus leş reizl bi takım Şuan dahası bar seri a daki çoğu takımdan iyi konumdayız Şuan kadro olarakta oyun olarak ta hiç birinde para yok Şuan belki napolide olabilirAnladığım kadarıyla Juventus, öyle nakit para verecek durumda değil zaniolo için
Onların amaçlarından birisi ellerinde ki çöpleri de göndermek
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstadım, elimizde orta saha olarak "şuan" fazla oyuncu var, ancak on numara için Dries dışında orada tecrübeli ve oyun kalitesine direkt katkı yapabilecek dediğimiz oyuncumuz yok; genç ve pişmesi gereken Yusuf-Morutan gibi oyuncularımız var o pozisyon için değerlendirebileceğimiz. Berkan-Midtsjö-Sergio-Ciculdau-Lucas ile orta saha hazırlık kampına başlar ancak ayrılıklar olunca oraya takviye yapılabilir diye düşünüyorum şahsen.Orta sahaya adam lazım ve öncelik Paredes tipinde oyuna akıl ve yeterince de sertlik katacak bir oyuncu olmalı ki Torreira bir tık önde daha serbestçe prese katılabilsin. Hem Mertens' den vazgeçmeyip, hem de yeni forvet arkası istediğine göre 4-2-3-1 den vazgeçmeyeceği anlaşılıyor...
Oliveira+Kerem+Zaniolo+10+Santrfor fikri hiç aklıma yatmıyor doğrusu. Torreira' dan her maç insan üstü performans beklenmemeli, yokluğunda muadili de yok. Bakalım neler olacak?..
vo aleyna aleyküm selam mubarek dostum