Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan ve Yakup kadar hiç bir şeyden haberi olmayıp her gün sıkan spor muhabiri görmedim

Muhtemelen kendi verdikleri bilgiyi ertesi gün unutuyorlar

bence dün geceden itibaren o yüzde fazlasiyla artti, bayram degil seyran degil, wandanin icardinin isi gücü yok türkce kelimeler söyleyecek, sarkiyi tekrar söyleyecek, üstelik wandanin bencede kalmali demesi,....
Bitti bence o transfer ilk açıklanan icardi olur bitmese o sinyali çakmazlar

kick-cartoon.gif

Orta sahaya adam lazım ve öncelik Paredes tipinde oyuna akıl ve yeterince de sertlik katacak bir oyuncu olmalı ki Torreira bir tık önde daha serbestçe prese katılabilsin. Hem Mertens' den vazgeçmeyip, hem de yeni forvet arkası istediğine göre 4-2-3-1 den vazgeçmeyeceği anlaşılıyor...

Oliveira+Kerem+Zaniolo+10+Santrfor fikri hiç aklıma yatmıyor doğrusu. Torreira' dan her maç insan üstü performans beklenmemeli, yokluğunda muadili de yok. Bakalım neler olacak?..
Üstadım, elimizde orta saha olarak "şuan" fazla oyuncu var, ancak on numara için Dries dışında orada tecrübeli ve oyun kalitesine direkt katkı yapabilecek dediğimiz oyuncumuz yok; genç ve pişmesi gereken Yusuf-Morutan gibi oyuncularımız var o pozisyon için değerlendirebileceğimiz. Berkan-Midtsjö-Sergio-Ciculdau-Lucas ile orta saha hazırlık kampına başlar ancak ayrılıklar olunca oraya takviye yapılabilir diye düşünüyorum şahsen.

Zaniolu mutluyum deyip ne guzel cakmis oyle juveye.paralari da yok fakirlerin.35i veren alir,o da zaniolo istiyosa.yallah simdi😏

Okan Buruk en dogrusunu soylemis.
Solbek
10 numara
Forvet
Mitso ve Oliveria gitmeden 3. orta saha alinacagini sanmiyorum.

Icardiyi aciklasinlar artik.yilligi icin 3 sponsor vardi hani

U21 e diego gomez veya benzeri gelmeli.midso gönderilip paredes ve kaliteli 8 numara alinmali.

Paredes ile ilgilendigimizi Erden Timur bile dogrularken

Emre Kaplan hangi cesaretle yalanlayabiliyor meraklar icindeyim

Yanlız şöyle bi durum var cicaldauyu bilmem ama şu morutsanı barış Alper gibi patlatırsa sezon sonu 20-25 milyonlar havada uçar morutan ciddi olarak Zaniolo hariç elimizdeki en yetenekli kanat oyuncusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt