Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
İp ucu ister misin
İsterim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İp ucu ister misin
Bonservisine 5 verseydik yedek oturtabilir miydik yaniUğur uğurcan nerede anlaşmıştık bitmek üzereydi , bittiydi transfer önce bunu açıkla.
Tam kereme yapilacak saka aslindaŞakasına insanların üzerine salar gibi yapıyormuş
İsterim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
samimiyetine inaniyoruzSamimiyetle söylüyorum
Joao Cancelo firsati dogabilir bence
Futbol cahilisin Yiğit 2011-2012 Galatasaray'i en iyi Galatasaraylardan biridir 12-13 sezonunda ki drogbali Galatasaraydan daha iyiydik o sezon.Santrafor adama gol üzerinden bakarım. Mesela Oliveira fanıyım ama bir playmakera göre çok az skor katkısı yaptı. Bunu da eleştiriyorum.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yusuf kiralanır Kerem solda barış kanatta yedek olarak durur Yunusdan emin degilim Morutan hem 10 numarayı hem orta sahayı yedekler.Yusuf zaniolo kerem barış rashica yunus var
Uğurcanın yedek oturması yada oturmamasına bir şey demiyorum rotasyon yapılabilirdi belki o ayrı bir konu. Ama bu arkadaş ya ankaragücü yada fb maçından sonra yayın açıp uğurcan bitti ,bitmek üzere son aşamadalar diye güya bilgi vermişti yanlış olan bu bunu eleştirdim orada.Bonservisine 5 verseydik yedek oturtabilir miydik yani
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evetrowe duyumu mu var?
Çok güzel bir tespitHoca Yusufa guvenmiyorsa bir yere kiralariz umarim. Oynayarak tecrube kazanir, gelişir. Yedekte oturtup çürütmeyelim
Yunus de Bay'in aksine aldigi sanslari degerlendiremedi. Bulundugu mevkide canini verecek bir suru futbolcu vardir
Du bist eine unaufrichtige PersonSamimiyetle söylüyorum
Joao Cancelo firsati dogabilir bence
meliksah duyumu olmasin ama