Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğurcanın yedek oturması yada oturmamasına bir şey demiyorum rotasyon yapılabilirdi belki o ayrı bir konu. Ama bu arkadaş ya ankaragücü yada fb maçından sonra yayın açıp uğurcan bitti ,bitmek üzere son aşamadalar diye güya bilgi vermişti yanlış olan bu bunu eleştirdim orada.
Zaten eleştirim Karakullukçuya sana değil, zaten bunun duyumlarına inanmıyorum.
Dembele 4 milyon euro imza parasi aldi diye yedek oturmazmış.
Bonservisine 4 milyon verseydik oturabilirri yani

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kenan yldız neden a milli takımda değil?fizik oalrak güçlü ve defansa yardımda ediyo.
zaniolo transferinde hem romaya Romaya vereceğimiz payı düşürmek hemde iyi bir oyuncu sahibi olmak için transferin içine katılmalık oyuncu.
Öyle angutları kaktırmaya çalışmasınlar versinler 27 m +kenan +sonraki satıştan %10 kar huzur içinde çözelim.

Yusuf demişken üzerindeki ölü toprağı atması lazım o çocuğun yav. Tff'yi inşallah sıkıştırırız da türk sayılır o zaman işler değişir.
Bayağı yetenekli genç oyuncumuz var he

10 hatta + sı var - si yok, Avrupada 23 yaş altı milli sıradan bir futbolcu için açılan kapı 10 mil. Biz talip olsak 15+ derler.Ayrıca Morutan ve Yusuf biraz kafalarını kullansalar bizim ligin içinden geçerler dalga geçerler yatırıp yatırıp kaldırırlar rakipleri. Okan hocanın geçen bi açıklamasını gördüm Yusufa benim prensim olacaksın demiş.

10 hatta + sı var - si yok, Avrupada 23 yaş altı milli sıradan bir futbolcu için açılan kapı 10 mil. Biz talip olsak 15+ derler.Ayrıca Morutan ve Yusuf biraz kafalarını kullansalar bizim ligin içinden geçerler dalga geçerler yatırıp yatırıp kaldırırlar rakipleri. Okan hocanın geçen bi açıklamasını gördüm Yusufa benim prensim olacaksın demiş.
morutandan ancak prenses olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt