- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
bunun beyazı çok güzel.eti piknik biskuvide güzel eskilerden ama yok artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunun beyazı çok güzel.eti piknik biskuvide güzel eskilerden ama yok artık
+ sırt reklamı numaranın altında olmalıMüthiş
Bu kodum yazı fontunun olayının degismesi lazim 10 yildir direttiler arial diye buyuk kepazelik
Dil ogrenip cekingenligi de atmistir birazVideoda gördugum kadariyla topla fazla oynamiyor, sevindim. Bu da bay gibi topla az oynamayip fazla gereksiz islere girmemeyi ögrenmis gibi
Samimiyetle söylüyorum
Joao Cancelo firsati dogabilir bence
Zaten eleştirim Karakullukçuya sana değil, zaten bunun duyumlarına inanmıyorum.Uğurcanın yedek oturması yada oturmamasına bir şey demiyorum rotasyon yapılabilirdi belki o ayrı bir konu. Ama bu arkadaş ya ankaragücü yada fb maçından sonra yayın açıp uğurcan bitti ,bitmek üzere son aşamadalar diye güya bilgi vermişti yanlış olan bu bunu eleştirdim orada.
Nein lan nein
Yalnız BAY ile Morutan arasındaki fark Morutan'ın topla ilişkisinin çok çok daha iyi olması.Videoda gördugum kadariyla topla fazla oynamiyor, sevindim. Bu da bay gibi topla az oynamayip fazla gereksiz islere girmemeyi ögrenmis gibi
zaniolo transferinde hem romaya Romaya vereceğimiz payı düşürmek hemde iyi bir oyuncu sahibi olmak için transferin içine katılmalık oyuncu.bu kenan yldız neden a milli takımda değil?fizik oalrak güçlü ve defansa yardımda ediyo.
İsteyen kulüp kesin fakfakirdir.
Yusuf 19 yaşında daha toy hala her türlü kiraya gitmesi lazım zaten.Dil ogrenip cekingenligi de atmistir biraz
Tek sıkıntı o bolgedeki şişkinlik
Yusuf falan kiralanmali
10 hatta + sı var - si yok, Avrupada 23 yaş altı milli sıradan bir futbolcu için açılan kapı 10 mil. Biz talip olsak 15+ derler.Ayrıca Morutan ve Yusuf biraz kafalarını kullansalar bizim ligin içinden geçerler dalga geçerler yatırıp yatırıp kaldırırlar rakipleri. Okan hocanın geçen bi açıklamasını gördüm Yusufa benim prensim olacaksın demiş.
Acı çekmeyen insan yaşamayı bilmezmiş üstatcenk tam bir kımıl zararlısı
iğrenç bir tip
zaten şaşılardan oldum olası uzak durdum
morutandan ancak prenses olur10 hatta + sı var - si yok, Avrupada 23 yaş altı milli sıradan bir futbolcu için açılan kapı 10 mil. Biz talip olsak 15+ derler.Ayrıca Morutan ve Yusuf biraz kafalarını kullansalar bizim ligin içinden geçerler dalga geçerler yatırıp yatırıp kaldırırlar rakipleri. Okan hocanın geçen bi açıklamasını gördüm Yusufa benim prensim olacaksın demiş.
morutandan ancak prenses olur