Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Acı çekmeyen insan yaşamayı bilmezmiş üstat
woooow
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acı çekmeyen insan yaşamayı bilmezmiş üstat
cikaldau nasil oynadi?Videoda gördugum kadariyla topla fazla oynamiyor, sevindim. Bu da bay gibi topla az oynamayip fazla gereksiz islere girmemeyi ögrenmis gibi
Bahsettiğin MT Romanya değil ama.10 hatta + sı var - si yok, Avrupada 23 yaş altı milli sıradan bir futbolcu için açılan kapı 10 mil. Biz talip olsak 15+ derler.Ayrıca Morutan ve Yusuf biraz kafalarını kullansalar bizim ligin içinden geçerler dalga geçerler yatırıp yatırıp kaldırırlar rakipleri. Okan hocanın geçen bi açıklamasını gördüm Yusufa benim prensim olacaksın demiş.
Tabiki orasi öyle. Ama bazen gereksiz şekilde fazla tutuyordu topu ve 2 kisi calimlayip 3de yapayim derken cok top kaptiriyorduYalnız BAY ile Morutan arasındaki fark Morutan'ın topla ilişkisinin çok çok daha iyi olması.
Antibatik olmaya basladin bayaGörmemişin 1 kupası olmuş
100 yere konuşmuş
Şu haliyle 2 asist yapmış milli takımda, aga elimizdekilere neden bukadar çöp muamelesi yapıyoruz, muriç kazmasını şişirip şişirip 17-18 e İtalyanlara kakaladılar, biraz değer verelim biraz sahip çıkalım yahu. Biz herhangi bir oyuncuya talip olduk mu inim inim inletiyoalr bizi, biraz da biz yapalım yahumorutandan ancak prenses olur
Herzamanki gibi. Hayalet. Şaka maka maci izlemedim, son 10dk oynamiscikaldau nasil oynadi?![]()
tamam, talip olan cikarsa inim inim inletelim de cikmiyor iste.Şu haliyle 2 asist yapmış milli takımda, aga elimizdekilere neden bukadar çöp muamelesi yapıyoruz, muriç kazmasını şişirip şişirip 17-18 e İtalyanlara kakaladılar, biraz değer verelim biraz sahip çıkalım yahu. Biz herhangi bir oyuncuya talip olduk mu inim inim inletiyoalr bizi, biraz da biz yapalım yahu
Olabilir gerçekleri konuşunca normaldirAntibatik olmaya basladin baya
Az önce bi talip olacakmış İtalyadan diye bi paylaşım yapmış renkdaş, ona istinaden dedimtamam, talip olan cikarsa inim inim inletelim de cikmiyor iste.
O biraz da toy olmasından kaynaklanıyordu bence. Pisa'da fazla izlemedim ama gördüğüm videolarda topu ayağından daha çabuk çıkarıyor gibi geldi sanki.Tabiki orasi öyle. Ama bazen gereksiz şekilde fazla tutuyordu topu ve 2 kisi calimlayip 3de yapayim derken cok top kaptiriyordu
Kim işte mesela almamız gereken isim?Alınması gereken işte. Bize iyi bir 10 no lazım degilmi Eğer 3 lu orta saha oynamayacaksak
Ali Koc Emre Mor‘u aldiginda aslinda Yusuf Sarı’yı almak istediğini biliyor muydun rdaşAdama mor diye açık maviyi kitleyenler futbolcu diye neler kitler neler