Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf'u yerlisi çok yabancısı az olan bi takıma vermek lazım ligde eğer dışarıya kiraya gitmeyecekse.

Aslında Bundesliga'da ligin orta veya alt kademe takımlarına vermek gerek. Mesela Bochum falan tam ona göre aslında.

10 hatta + sı var - si yok, Avrupada 23 yaş altı milli sıradan bir futbolcu için açılan kapı 10 mil. Biz talip olsak 15+ derler.Ayrıca Morutan ve Yusuf biraz kafalarını kullansalar bizim ligin içinden geçerler dalga geçerler yatırıp yatırıp kaldırırlar rakipleri. Okan hocanın geçen bi açıklamasını gördüm Yusufa benim prensim olacaksın demiş.
Bahsettiğin MT Romanya değil ama.

morutandan ancak prenses olur
Şu haliyle 2 asist yapmış milli takımda, aga elimizdekilere neden bukadar çöp muamelesi yapıyoruz, muriç kazmasını şişirip şişirip 17-18 e İtalyanlara kakaladılar, biraz değer verelim biraz sahip çıkalım yahu. Biz herhangi bir oyuncuya talip olduk mu inim inim inletiyoalr bizi, biraz da biz yapalım yahu

Adama mor diye açık maviyi kitleyenler futbolcu diye neler kitler neler

Şu haliyle 2 asist yapmış milli takımda, aga elimizdekilere neden bukadar çöp muamelesi yapıyoruz, muriç kazmasını şişirip şişirip 17-18 e İtalyanlara kakaladılar, biraz değer verelim biraz sahip çıkalım yahu. Biz herhangi bir oyuncuya talip olduk mu inim inim inletiyoalr bizi, biraz da biz yapalım yahu
tamam, talip olan cikarsa inim inim inletelim de cikmiyor iste.

Yunus
Yusuf
Morutan

Bunlardan biri +15 milyon Euro etmeli seneye.
Yusuf kiralık gidersen Avrupa takımına git iyi oynada piyasan artsın bari.

Tabiki orasi öyle. Ama bazen gereksiz şekilde fazla tutuyordu topu ve 2 kisi calimlayip 3de yapayim derken cok top kaptiriyordu
O biraz da toy olmasından kaynaklanıyordu bence. Pisa'da fazla izlemedim ama gördüğüm videolarda topu ayağından daha çabuk çıkarıyor gibi geldi sanki.

Futbolun adaleti varsa bu sene Yusuf Demir’in bu sene kiralanıp Morutan’ın rotasyona yazılması gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt