Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert müldür kim aw topçu oldu da dayatma yapıyor italyanın köyünde top oynuyor alt tarafı

Herifin 1 senedir maçı yok ayağı elinde geziyor. Pek şart koşacak durumda değildir diye düşünüyorum. BCTnin sallama saati gelmiş. 1 sezondur maç yapmayan adamla cl maçlarına çıkacak değiliz sanırım. Boey yoksa bile Dubois var. Yine yedek kalır yani
Yok bu çocukta anormallik var, bu ligi felab küçümsüyor gibi

bu tff ve yönetimindeki azılı fblilerin boku cıktı.acıkcası bu yaz istifa ve degişim bekliyodum,bu hamleler tepkiyi çogaltır,ve erkenden asar millet gelen fblileri.haberimiz olması iyi.2023 temmuzdan sonra tffde cok değişiklik olacak,adaletsizliğin bedelini ödeyecekleri dönem baslıyor Allahın izniyle.

Son düzenleme:
Bu arada Zaniolo konusunda çoğu kişi satma taraftarı ama ben kalmasini çok istiyorum. Fenere yaptıkları hadi onu geçtim fener kötü takımdı diyelim İspanya maçında dünya yıldızlarına karşı cok güzel performans gösterdi. Başarı bu tip oyuncuların varsa geliyor iste. Zaniolo genç bir sene sonrada 35 e satılır diye düşünüyorum. ŞL imkansız ama Avrupa ligi için kadro kurarsak bazı hayalleri gerceklestirmede önemli rol oynayabilir. Bence Boeyden daha önemli kalması. Bek mi yoksa Skora bu şekilde şutu driblingi ile katkı veren ofans oyuncusumu ben direkt ofansi secerim. zaten elimizde şuanda başka kanattan bu şekilde fiziği ve tekniği ile top taşıyacak adam yok. Alalım desek zaniolodan Kazandığımız paranın çoğunu maaşa veririz. Fenerin Ardadan gelen parayı Dzekoya gömeceği gibi olur. Bek daha ucuza mal olur hem. Zaniolo açıldıkça kalitesini gösteriyor

Bu arada Zaniolo konusunda çoğu kişi satma taraftarı ama ben kalmasini çok istiyorum. Fenere yaptıkları hadi onu geçtim fener kötü takımdı diyelim İspanya maçında dünya yıldızlarına karşı cok güzel performans gösterdi. Başarı bu tip oyuncuların varsa geliyor iste. Zaniolo genç bir sene sonrada 35 e satılır diye düşünüyorum. ŞL imkansız ama Avrupa ligi için kadro kurarsak bazı hayalleri gerceklestirmede önemli rol oynayabilir. Bence Boeyden daha önemli kalması. Bek mi yoksa Skora bu şekilde şutu driblingi ile katkı veren ofans oyuncusumu ben direkt ofansi secerim. zaten elimizde şuanda başka kanattan bu şekilde fiziği ve tekniği ile top taşıyacak adam yok. Alalım desek zaniolodan Kazandığımız paranın çoğunu maaşa veririz. Fenerin Ardadan gelen parayı Dzekoya gömeceği gibi olur. Bek daha ucuza mal olur hem. Zaniolo açıldıkça kalitesini gösteriyor
Zanioloya satılsın diyen kim forumda ben hiç öyle bir şey görmedim. Elimizde olsa Zaniolo yıllarca kalsın ister buradaki çoğu insan ama fesih bedeli olan oyuncular için öyle bir hakkımız olmuyor en azından ederini bulsun diyor herkes

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o ketenciyi geldiği gibi indirir bu millet,yedirmeyiz size bu ligi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt