Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1687298577714.webp

McKennie takım dengesini neden bozsun ki? Takımla tartıştığı, kavga etmişliği falan mı var? Kendi mentali sıkıntılı tıpkı aldığımızdaki Zaniolo gibi yada Torreira gibi.
Eskiden takım dengesi denildiğinde genelde bütçe falan anlaşılırdı.

yazanda pedulla ve la gazetta hep.bi de yeni bi italyan muhabir surekli mackkeni ve arthuru yazıyo bize
20 + artıklar takası saçmalığı yerine 15m koyup 35’i tamamlasınlar. Biz bakarız o 15m’ye Mckennie mi, yeni Zaniolo mu 2 adet Torreira mı kararını kendimiz veririz.

Biz Zaniolo’ya 15m artı bonus saydık yav, 20 nakit yapsak kârımız ne olacak? Geç bu işleri, ekonomi’nin durumu belli, nakit, nakit, nakit…

Evet 23 yaşındaki
1 sene top oynamamış çinden gelen fernando iş yaptı burada pogba riskine girilir bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
zaniolo ve 30 yaşındaki pogba. Ulen pogba iyi olsa juve sana verir mi pogbayı...

yav takasa niye karsi herkes. kendimiz nakit parayla alacak olsak da yine buyuk kuluplerin gozden dusmus oyuncularini alabiliyoruz.

İtalyanlar yazmış haberi. İsimsiz bir haber, Arap basınında benim gördüğüm haberlere istinaden olabilir. Takımın diğer ilgilendiği oyunculara baktım, 30 zor geldi bana. Icardi olmazsa Brezilya’dan adamlar falan konuşuyorlar.

20 + artıklar takası saçmalığı yerine 15m koyup 35’i tamamlasınlar. Biz bakarız o 15m’ye Mckennie mi, yeni Zaniolo mu 2 adet Torreira mı kararını kendimiz veririz.

Biz Zaniolo’ya 15m artı bonus saydık yav, 20 nakit yapsak kârımız ne olacak? Geç bu işleri, ekonomi’nin durumu belli, nakit, nakit, nakit…
biz 15+bonus verdiğimiz için 20-21 milyonlar zaten bizim zararımıza.üstüne taksitle ödemek isteyecekler

Yanlız şuanda Pogba yaş itibari ile en olgun zamanı diyeceğimde. Herif çok sorumlu ve çok sakatlanıyor. Yoksa diğer türlü ismi dahil geçmez Türkiye için.

Gelen paranın yarısı bankalar birliği borcuna girecek mantıklı olan 2 oyuncu ve nakit ama gönül ister ki 35 milyon net bedel ile gitsin.

İtalyanlar yazmış haberi. İsimsiz bir haber, Arap basınında benim gördüğüm haberlere istinaden olabilir. Takımın diğer ilgilendiği oyunculara baktım, 30 zor geldi bana. Icardi olmazsa Brezilya’dan adamlar falan konuşuyorlar.

fanatikteki isimsiz haberler gibi yani.dunden beri anladıgım icardi araplara kapatmıs kapıyı zaten.yıllık 15 milyona falanda gitmez,35inde bile araplar önüne para serebilir

yav takasa niye karsi herkes. kendimiz nakit parayla alacak olsak da yine buyuk kuluplerin gozden dusmus oyuncularini alabiliyoruz.
Yav adamlar maaş yükünden kaçmaya çalışıyor. Gözden düşmüş kıytırık adamları sana itelemeye çalışıyor. Biri sakat diğer benim gibi göbek yapmış. Vlahoviç falan vermiyorlar takas karşılığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt