Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery'den sonra ilk kez Dünya Yıldızı potansiyelli bir transfer yaptık (Boey).

Madem çok iyi bir scout sistemimiz var, kendi Haaland'ımızı, kendi Bellingham'ımızı, kendi Mbappe'mizi bulmaya devam etmemiz lazım.
Zamanında Haaland'ı 3 kuruş için kaçırmışız. Bu yönetim öyle bir potansiyel yakaladığında aynı hatayı yapmaz. Umarım en azından bir tane potansiyel Dünya yıldızı kazandırırız takımımıza bu dönem.

Avrupada yıldız topçu kalmayacak bu gidişle. Zaniolo fiyatını 50ye çıkarmamız lazım

Senin bizden fazla bilgin oluyor. Icardinin arabistan'da teklifine inaniyormusun? Adamlar Kanteye bile tek 25 milyon maas verip almis. Bana bu araplarin 25-30 milyonluk maas teklifi biraz Wandanin menajerlik oyununa benziyor.
Bilgim yok açıkçası ama gözlemim daha çok müslüman ve stabil adamlara gidiyorlar.

Icardi gibi özel hayatı çok sosyal medya önünde ve çalkantılı birini istemeyebilirler. 25 m euro için de gidilir mi bilemiyorum zaten çok popüler bir çiftler, gelir problemleri olmaz futbolculuk sonrası da.

Ha 50 falan verirlerse o biraz hayatı kurtarmaya gider ama dediğim gibi Icardi iki taraf için de uygun profil değil.

taliscayı senet sepet avrupaya gönderir al nassr fırsat transferi loading gibi.
başka arap takımı almazsa çinden bu maliyeti karşılayan çıkmazsa bize gelebilir bence, 5 büyük ligden talibi bu yıl çıkmaz bu maliyetle.

ama arda güler giderse fb parayı boşaltmaya çalışabilir ordada cl faktörü bizde cezbedici.
talisca 2 yıl daha top oynayıp brezilyaya gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt