- 26 Ocak 2021
- 41.058
- 40.309
- 3.078
Evet 8 olduğu yazıyor internette ronaldoyu alırken kayıt için aboubakarı postalamışlardı sanırım onunla 9 olduğu için.8'di galiba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet 8 olduğu yazıyor internette ronaldoyu alırken kayıt için aboubakarı postalamışlardı sanırım onunla 9 olduğu için.8'di galiba.
Burada 3 milyona oynayacağını sanmıyorsun herhalde kulübün kasasından o kadar çıkarsa bilmem ama dzekonun 5.5 aldığı maaş +5 imza parası aldığı yerde en az 7 milyon ister ki aralarında 6-7 yaş var 3+1 4 seneden 21 milyon 33-34 ünde 20 mi yerine araplar tekrardan isterse de 1 milyon verecek halleride yok bizde 2-3 e oynamayacağı gibi.Lan ne anlatiyon. Adam 20 milyondan 3 yillik sözlesme imzalasa 60 milyon + bunun easy bonuslari da vardir. Yani 3 sene icerisinde bütün kariyeri boyunca topladigi paradan fazla kazanabilir.
1.5 yılda çok geri gitmediyse baya güçlü bir adam dribble var pas dağıtıyor.
Yaştan,piyasa değerlerinden bağımsız Gedson mu Oliveira mı diye sorsalar Oliveira derim.Torreiranın yanında oynayacak adamın oyun kurma becerisinin yüksek olması lazım ki Torreira defansif aksiyonlara odaklanabilsin.Oliveiranın biraz daha diri ve tempolu versionunu bulmamız lazım bulamıyosak Oliveiradan devam ederiz zaten işleyen sistemi bozmanın bir mantığı yok.
O Pulisiç bize GELECEK bu sene hissiyatlarım yanılmaz kadir gecesinde doğmuş adamım ben
Senelik 25m dan 4senelik imzalamis
Ilk cikan haberler senelik 100m denmiyormuydu??
Yada araplar anlatamadi teklifi..
20 ile 7-8 milyon arasinda daglar kadar fark var Naci.. Bu konu tartismaya kapali. Arap takimlarina giden her oyuncuyu anlayabiliyorum gercekten.Burada 3 milyona oynayacağını sanmıyorsun herhalde kulübün kasasından o kadar çıkarsa bilmem ama dzekonun 5.5 aldığı maaş +5 imza parası aldığı yerde en az 7 milyon ister ki aralarında 6-7 yaş var 3+1 4 seneden 21 milyon 33-34 ünde 20 mi yerine araplar tekrardan isterse de 1 milyon verecek halleride yok bizde 2-3 e oynamayacağı gibi.
Bu rakamlar piyasayı biraz gevşetir. Hiç kimse 100m/yıl parayı reddedemez ama 20-25m/yıl düşündürür.Normali bu yaw yıllık 100 nedir kante için ben de şok olmustum
çok popüler olmayan bir fikir öne süreyim
ozan tufan mental olarak sorunlu eleman olmasa fena bir oyuncu değildi çıkış olarak
1.5 yılda çok geri gitmediyse baya güçlü bir adam dribble var pas dağıtıyor.
Zaniolo yu takdir ediyorum. Cogu Italyan futbolculari gibi ötlek bir futbolcu degil. Gencecik yasta tanimadigi bilmedigi bir ülkeye geldi. Uyum saglamakta biraz zorluk ceksede gayet mutlu oldu diyebiliriz. Chiesa gibi Tonalli gibi ülkesinden cikmaya korkan futbolculara benzemiyor.
Doğru. Bu yüzden Datro Fofana düşünülüyor bence. Okan Buruk'un çok istediğine eminim.Hem santrafor hem sol kanat oynayabilen, hatta sağda da oynayabilen Brereton Diaz çok mantıklı bir hamle olmaz mı? Hiç konuşulduğunu duymadım. Yani hem santraforu net şekilde yedekler hem de Icardı gelirse ille de devamlı kulübeye hapsolmasına gerek olmaz. Atıyorum Dembele'yi alsan Icardi gelirse oynayabileceği başka mevki yok, müzmin yedek. Bu öyle değil. Gerçekten iki mevki de doğal pozisyonu gibi. Üstelik çift forvet oynamaya da çok uygun. Ayrıca solu yedekleyen başka adamımız da yok. Kerem hariç tüm kanatlarımız sağda performansı yükselen cinsten. İzlediğim kadarıyla iyi oyuncuya da benziyor. Fiziği santrafor oynamaya da yeterli, kanada da uygun. iki mevkide de golcü. Henüz 24 yaşında. İyi sezon da geçirmiş. Kontratı da bitmiş, boşta. Sakatlık vb problemi görünmüyor. Şili milli takımında da oynuyor. Saha dışı başka bir problem mi var bu adam hakkında? Villereal alıyor falan diyenler olmuş ama henüz resmileşen bir şey yok gibi. Villareal'e gitmeyi düşünen adamın aklını bir ihtimal çelebiliriz de bence...
Linc etmesinler dikkat et.çok popüler olmayan bir fikir öne süreyim
ozan tufan mental olarak sorunlu eleman olmasa fena bir oyuncu değildi çıkış olarak
Ben %100 gitmez demiyorum ki zaten ahmettevfik gibi diyorum sadece yıllık 50-100 ü hiç kimse reddedemez düşünmez bile ortada kariyer falan kalmıyor ama yıllık 20 milyona da çölde top oynamak mı iyi kötü avrupada oynamak mı gayet düşündürücü bir seçenek.20 ile 7-8 milyon arasinda daglar kadar fark var Naci.. Bu konu tartismaya kapali. Arap takimlarina giden her oyuncuyu anlayabiliyorum gercekten.
Ha bir de su düsünce cok yanlis "Adam zaten kazanacagini kazanmis niye gitsin"
Ulan Ronaldo örnegi var bir kere. Adamin bugüne kadar kazandigi parayi baska sporcu kazanmamistir muhtemelen yine de gitti cünkü daha fazlasini istedi. Paranin psikolojisi cok farkli. Ronaldo nun yasi gecti diyeceksin e daha genc oyuncular da gidiyor mesela? Ziyech gitti, Neves gitti, Mendy gitti. Giden gidene
Hiç kimse 100m/yıl parayı reddedemez ama 20-25m/yıl düşündürür.
Linc etmesinler dikkat et.