Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo’nun belliki aidiyet duygusu var. Hem babasının hemde kendisinin son demeçlerine bakarsak kalma yönünde beyanatları var. Bizimde kendisini bir sene daha tutmamız gerekiyor. ŞL maçları da var önümüzde. Gruplara da kalırsak İtalyan ve İngiliz kulüpleri sıraya girer. Ki belki serbest kalma maddesini de kaldırabiliriz o zaman.
Hocam -ki ayrı olacak

Futbol bir ruhtur. Futbol sadece gol atmak yemek oyunu değildir
Örneği Buraktan verme sebebim onun döneminde oynaması istersen İcardiden vereyim, İcardinin bu kadar sevilmesinin esas sebebi çok ekstrem bir golcü olması yoksa Aşkın olayimlar falan bir Karagümrük maçında saçma penaltısıyla tarih olacaktı futbol günün sonunda skor bazlı bir oyundur.

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlkay görüşüne bakılırsa Barcelona yapıyor gibi o yüzden kariyerinde başarılar bundan sonraki süreçte 36 yaşında fizik yapısının tam düşüşe geçeceği dönemde Galatasaray'dan uzak bir kariyer diliyorum.

Uganda Ligi'ndeki oyuncu hakkında bile yorum yapabilen GSC efsanesi Yiğit K.'den futbol bilgisi manasında daha aşağıda olan birisi var forumda. Bilin bakalım kim.

Örneği Buraktan verme sebebim onun döneminde oynaması istersen İcardiden vereyim, İcardinin bu kadar sevilmesinin esas sebebi çok ekstrem bir golcü olması yoksa Aşkın olayimlar falan bir Karagümrük maçında saçma penaltısıyla tarih olacaktı futbol günün sonunda skor bazlı bir oyundur.

Burak Yılmaz icardiden daha çok gol attı. Ancak ondan daha mı yararlıydı? Mesele daha fazla gol atmak değilmiş

yaw elmander gitti burak geldi takımın bütün oyunu bozuldu da kime anlatacaksın.

selçuk ve melonun 10ar küsür golle seneyi bitirmesinin en büyük sebebi de kendisidir.

keşke 25-26 gibi alabilseydik de 4-5 sene izleseydik.
Onun gibi pres yapan, top kapan, oyun kuran, pas trafiğini hızlandıran, üstüne rakip kaleye toplu topsuz tempolu koşular atan forvetler çok nadir çıkar; adamın İsveç MT kariyerinin önemli kısmını orta saha oyuncusu olarak geçirdiğini de not düşelim. O bakımdan çok koşan, fiziği güçlü her forvet oyuncusuna Elmander yakıştırması yapılmasını saçma bulurum. Ağır sakatlık geçirmese 2 yıl daha devam edebilirdi ama belli yaşın üstünde bir de o sakatlığı yaşayınca erken bırakmak zorunda kaldı. Sahadaki duruşunu, yansıttığı karakteri en sevdiğim birkaç futbolcudan biridir ayrıca...

Burak Yılmaz icardiden daha çok gol attı. Ancak ondan daha mı yararlıydı? Mesele daha fazla gol atmak değilmiş
Senle bir şey konuşmak çok zor oluyor bazen renktaş 23 yada 24 kez 11 oynayıp 22 gol 8 asist yapmış adam, Burakta 32 haftada 24 gol atmıştı prime döneminde ve artı olarak Cl de 8 gol atmıştı ama Burak her zaman zıt bir karakter oldu he bu arada İcardiyi de dünyada bizden başka seven herhangi bir takım yada taraftar yok onu da belirteyim

Ülke futbolunun geldiği nokta acınası. CL 2. ön eleme Lig şampiyonu; dahası Uefa Avrupa ligine katılabilen ekibimiz yok. Üstüne yabancı kuralı muhafaza ediliyor. Ciddi bir reform şart iken muhafaza ediliyor yabancı kuralı, anlayabilmek mümkün değil.
Haklisin ama siralamada 20.likten sanirim 12.lige yukseldik 1 sezonda. Karalar baglamaya gerek yok su anda.

Yeni sezonun ürünü herhalde, müthis yahu. Cok güzel degil mi.

Bundan mutlaka almaliyim.

galatasaray-club-fleece-herren-hoodie-36KBpg.png
Store'da gormedim ben. Satisa cikmadi mi?

Senin görüşün sana, benim görüşüm bana. Profil fotoğrafındaki Elmander de çok karakterli ve oyun oynatan bir forvetti ama asla bizim kalibremizin oyuncusu değildi bu da onun gibi sen hayran olursun ben yetersiz bulabilirim

Elmander tam da Galatasaray kalibresinde bir oyuncuydu.
Ben hiç bir maçta Elmader sövdüğümü hatırlamıyorum ama Burak Yılmaz'a çok küfrettim.
Burak Yılmaz resmen oyun bozan bir oyuncuydu kariyerinin sonlarına doğru kendini geliştirmeye devam etti ama

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlkay'ın temposu zaten düşmüştü 35-36dan sonra bi halta yaramaz daha da giyemez parçalıyı

Fabrizio geçen hafta herkesi uyandırdı giderse ki gidecek gibi gözüküyor fenerliler tweetlerinin altında paso küfür eder hale gelir. :asd:

1 haftadır adamın yemediği küfür kalmadı zaten. :asd: Geçen gün space sohbetlerinde de Di Marzio adamdır, Fabrizio algıcı, kötü niyetli ve Fenerbahçe düşmanı diye saydırıyorlardı :puhaha:

Elmander tam da Galatasaray kalibresinde bir oyuncuydu.
Ben hiç bir maçta Elmader sövdüğümü hatırlamıyorum ama Burak Yılmaz'a çok küfrettim.
Burak Yılmaz resmen oyun bozan bir oyuncuydu kariyerinin sonlarına doğru kendini geliştirmeye devam etti ama

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Burak büyük golcü, Elmander çok azimli ve çok karakterli bir oyuncuydu sakatlanınca futbolcu olarak yapabileceği hiçbir özelliği kalmadı sadece karakterle de kulüpte kalınımiyor

Biz sampiyon olduk sustuk büyük hata ettik. Bu Lale çoktan ordan indirilmesi için herseyi yapmalıydik. Yayıncı kuruluşa saldirmamiz gerekirdi. Şampiyon olduk ama bize şunlari şunları yaptılar diye sürekli dile getirmeliydik. Bu kibarlık iyi değil ben diyim. Son fener macindaki hakem hatalarını kimse konuşmadı bile. Hakan Ceylan Alper Ulusoy 1 penaltı bir kırmızı yediler yine. 2 dakika uzatma filan. Susmak seneye oluşacak senaryoların ekmeğine yağ sürüyor. Transfer filan ok ama düzenin değişmesi için hiçbir adım atmıyoruz. Yanlış
TFF Secimi sonrasi bekleniyor sanirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt