Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda kalırsa o toxic ortamda ilerleme kaydedemez 1 senesi çöpe gider.Bi de buna mentör olarak İrfan can eşeğini mert hakan dingilini falan vermişler karakteri kişiliği de bozulduğuyla kalır.

Fener taraftarı cidden gerizekalı kalsın diyor moronlar tarihlerinde 1 tane bile.genc oyuncu level atlamamis aksine geriye gitmiş
Biz koca kafa için neler dedik madride giderken ama adam çok zekiymis eğer gitmeyip bizde kalsa bu kariyeri yapamazdi aksine geri giderdi muhtemelen hatta ben yerine yerli bulabilsek keremin Avrupa'ya gitmesini istiyorum
Ya tam bir dangalak bunlar ya, neymiş takımı Arda'nin üzerine kuracaklarmış. Yani seni bitireceğiz demek.
Çocuğa kurtarıcı gözle bakıyorlar.
Icardi ile yan yana olsaydı bak gör sen Arda'yi nasıl oynatiyordu

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Niye öyle dedin renktaş bak ne güzel farklı görüş değil mi bu şimdi :D
Mercedes de berbat arabalar yapan bir firmadır
Asus'un laptopları berbat

Bunlar da farklı görüş mesela :D
Onur ben saygısızlık etmiyorum sen de etme bence tadını kaçırıyorsun kendini ulema falan sanıyorsun verdiğin örnekler saçma baştan aşağı alanında en iyileri söylemekle bazı şeyler de haklı çıkma derdine düşme yoksa komik düşersin

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerin Arda için yapabileceği tek şey türk takımlarına satılması durumunda öncelik almaları.Arda çoktan gitti , aksi durum olsa çoktan yeni sözleşme imzalarlardı.

oyuncularımızı isteyen takımlar

arsenal milan juventus tottenham brighton filan

ne kadar önemli oyuncular olduklarını buradan düşünün

bugün kerem torreira filan da piyasa çıksa bunları da atalanta milan lazio istiyor

icardi ve muslerayı da saymıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt