Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de kurada cikan rakibimizi tanitabilirimTwitter space yapılsa, tüm gün çıkan haberlerim üzerinden yorumlar olsa güzel olurdu
Nevzat Dindar: "Nelsson, Zaniolo ve Boey konusunda radikal karar aldı. Çıkış maddeleri dışında tekliflere kapalılar. Boey için 20 milyon euro'nun altına inilmeyecek."
keşke gercek olsa yav
Erden Timur Wanda yi ikna ettiyseRabiot gelmez. Onun annesi ile pazarlik yapmak zor. Zaten Juve'de senelik net 5 milyon euro kazanmiyor muydu? Burada en kotu ayni parayi ister o yuzden gecelim.
serbest mi rabiot?Rabiot gelmez. Onun annesi ile pazarlik yapmak zor. Zaten Juve'de senelik net 5 milyon euro kazanmiyor muydu? Burada en kotu ayni parayi ister o yuzden gecelim.
En başından beri beklediğim tavır bu. Tam olarak böyle takılmalıydık en başından beri.Nevzat Dindar: "Nelsson, Zaniolo ve Boey konusunda radikal karar aldı. Çıkış maddeleri dışında tekliflere kapalılar. Boey için 20 milyon euro'nun altına inilmeyecek."
Son haberlere baktim habire annesi geciyor transfer haberlerinde.Erden Timur Wanda yi ikna ettiyse
Rabiotun annesini kucagina alir
Bu arada Rabiotun annesi artik menejerligini yapmiyor diye biliyorum
Evet, guzel de imza parasi ister ayrica.serbest mi rabiot?
Anasına Wanda yı göndersek?Rabiot gelmez. Onun annesi ile pazarlik yapmak zor. Zaten Juve'de senelik net 5 milyon euro kazanmiyor muydu? Burada en kotu ayni parayi ister o yuzden gecelim.
Sonra?Anasına Wanda yı göndersek?
yok yav zaten bize olacagindan degilEvet, guzel de imza parasi ister ayrica.