Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery'den sonra ilk kez Dünya Yıldızı potansiyelli bir transfer yaptık (Boey).

Madem çok iyi bir scout sistemimiz var, kendi Haaland'ımızı, kendi Bellingham'ımızı, kendi Mbappe'mizi bulmaya devam etmemiz lazım.
Zamanında Haaland'ı 3 kuruş için kaçırmışız. Bu yönetim öyle bir potansiyel yakaladığında aynı hatayı yapmaz. Umarım en azından bir tane potansiyel Dünya yıldızı kazandırırız takımımıza bu dönem.

Bu arada, Kim Min-Jae'de o listedeydi hani su siralar populer olan bir isim :) Yanlis hatirlamiyorsam, lutfen beni duzeltin bu bilgi yanlissa, biz Nelsson'dan yana kullandik tercihimizi o donem. Bunun ustune de tipik fenev transferi oldu. Aslinda dogru isimlere dokunuyoruz, iletisime geciyoruz ha oluyor olmuyor yada olsa belki bugun ki gibi bir Haaland olmayacakti kendisi ama potansiyeller dogru. Yalniz sunu da unutmayalim, biz bir Ajax Benfica vs.. degiliz, ligimizde boyle degil. Sabir/basari kistaslari farkli ve klup misyonlari maalesef farkli. ancak arada bir oyuncu denk getirsek duzenli olarak harika olur. Atiyorum her 3 sene de bir bu seviyelerde bir isim (Boey tipi).

fb saadettin ile cıkıs yapar anca 2026dan sonra

FENERBAHÇE FERDİ , İSMAİL YÜKSEK , İRFAN CAN KAHVECİ , EMRE MOR YERLİLERİ İLE ŞAM Pİ YON O L A MA A A A ZZ
Sırf Galatasaray gruplara kalamasin şampiyonlar liginden gelecek parayı kazanmasın diye bu kuralı getirdiler. Şimdi kara kara düşünsünler biz bu seviyede ve az sayıda yerli ile naapcaz diye. Bjk de ayni durumda. Biz sözüm ona yerli konusunda en kötü kulüptük Şuanda Barisin ve Kazimcaninda bu rotasyona girmesi sayesinde eli en güçlü olan kulüp olduk. Bunlar o kadar akilsiz ki yaptıkları tüm küçük hesaplar ellerinde patliyo. Geçmiş olsun...
Kerem Abdul Kazım Barış Berkan Kaan (Gelirse) Mert gayet yeterli ve kaliteli bir rotasyon. Siz düşünün

paredes
raibot
lo celso'dan

2si gelir mi Allahım:cigara:

Dzeko işi iyi olmadı, bu sene işimiz daha zor. Bakalım bizim santrafor rotasyonumuz nasıl olacak ben 3 kişi bekliyorum oraya

Iş yapar da bu paralara net daha genç daha iyi adam bulunur bence.

Şu maliyetle derbilerin hepsinde gol atıp maçları almazsa ve Avrupa'da tur getirecek goller atmazsa kesinlikle kurtarmaz. Beyin tutulması 37 yaşındaki adama şu paraları yatırmak.
Sorun tam olarak yaş. Gomiste çok iyi oyuncuydu. Lig başında biraz katkı verdi ama sonradan gördük ki boş kalelere atamiycak seviyeye gelmiş. Fizik ve yaş cidden sorun oluyo ki son bir maçını izlemiştim baya leşti

zanioloyu isteyen 30m euro cash abicim, takas makas yok.

Cıkan isimlere bakınca zaniolonun kalması hayırlı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt