Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Icardi bitmiş diye yorumladım.
Pis7li Cimbom değil mi bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi bitmiş diye yorumladım.
fmde kanat forvet olarak uçuyordufofonayı 1 kere 90 dk izleyen yok maşallah hemen 11e yazıldı
hem de kanat hey allahım
Ribery'den sonra ilk kez Dünya Yıldızı potansiyelli bir transfer yaptık (Boey).
Madem çok iyi bir scout sistemimiz var, kendi Haaland'ımızı, kendi Bellingham'ımızı, kendi Mbappe'mizi bulmaya devam etmemiz lazım.
Zamanında Haaland'ı 3 kuruş için kaçırmışız. Bu yönetim öyle bir potansiyel yakaladığında aynı hatayı yapmaz. Umarım en azından bir tane potansiyel Dünya yıldızı kazandırırız takımımıza bu dönem.
Sırf Galatasaray gruplara kalamasin şampiyonlar liginden gelecek parayı kazanmasın diye bu kuralı getirdiler. Şimdi kara kara düşünsünler biz bu seviyede ve az sayıda yerli ile naapcaz diye. Bjk de ayni durumda. Biz sözüm ona yerli konusunda en kötü kulüptük Şuanda Barisin ve Kazimcaninda bu rotasyona girmesi sayesinde eli en güçlü olan kulüp olduk. Bunlar o kadar akilsiz ki yaptıkları tüm küçük hesaplar ellerinde patliyo. Geçmiş olsun...FENERBAHÇE FERDİ , İSMAİL YÜKSEK , İRFAN CAN KAHVECİ , EMRE MOR YERLİLERİ İLE ŞAM Pİ YON O L A MA A A A ZZ

cl gruplarına katılırsak 1 şampiyonluk parası kazanıyoruz
KAOSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Her sene başka takım tutan sdam değil mi bulue kadar sallayan kimse yok bu piyasada müthiş sallıyor herif
Adam tren gibi gidiyor
Bilmiyorum, olabilirPis7li Cimbom değil mi bu
Sorun tam olarak yaş. Gomiste çok iyi oyuncuydu. Lig başında biraz katkı verdi ama sonradan gördük ki boş kalelere atamiycak seviyeye gelmiş. Fizik ve yaş cidden sorun oluyo ki son bir maçını izlemiştim baya leştiIş yapar da bu paralara net daha genç daha iyi adam bulunur bence.
Şu maliyetle derbilerin hepsinde gol atıp maçları almazsa ve Avrupa'da tur getirecek goller atmazsa kesinlikle kurtarmaz. Beyin tutulması 37 yaşındaki adama şu paraları yatırmak.
35zanioloyu isteyen 30m euro cash abicim, takas makas yok.