Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
italyada ricci çok iyi bir 6 no

italyanın yeni de rossisi

baktım torinoda oynuyormuş 20 milyon değeri var

ulan ağız tadıyla çocukları gsye hayalimizde bile alamıyoruz

her biri 20 milyondan başlıyor

stoperde ki çocukda müthiş o da yeni bonucci
Fransa U21 bizim A milli takimi yener

Topcularin cayla foto moto vermesi transfer aciklamalari falan da acayip varosluk ya ne alaka yani
Yakışmadı Canerim

1687465508761.webp

paranın yarısını sponsor verdikten sonra çokta şeyimde degil acıkcası.belhanda ve feghouliye verilene sayılsın,onlara sabrettiniz ya hani

fb bizim 2016 yazındaki gibi boşa kürek çekiyo biraz.

Fener Dambrosio’yu da istiyormuş, yaşlı tecrübeli oyuncu toplama stratejimizi kopyalıyorlar şimdi de.

Koduğum fikirsizleri.
İstedikleri kadar kopyalasınlar oyuncu yönetebilecek bir hocalarının olacağını düşünmüyorum her şekilde sezon içi kaosa gömülürler. Bu sene bizde Okan hoca olmasa başka bir yerli hoca(Fatih hoca hariç) olsa muhtemelen patlama ihtimalimiz epey yüksekti.

Fener Dambrosio’yu da istiyormuş, yaşlı tecrübeli oyuncu toplama stratejimizi kopyalıyorlar şimdi de.

Koduğum fikirsizleri.
İtalyan piyasasına girip Gardi gibi bir menajerle yaz transfer dönemi için ortaklık anlaşması imzalamaları peki? 😂
mr-bean.gif

zorlama hikayelerle,zoraki işlerle,samimiyetsizlikle ve sahtecilikle,taklitlerle basarı zor gelir.fbnin kurtuluşu sadettin saran olur anca

dambrisoyu tanımıyorum ama bjkde biraz yaslı ve bitiklerin peşinde.bunlar niye bu kadar düştü fbyle elden ayaktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt