Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerden bu kafa yapısıyla hiçbirşey olmaz

1. çok büyük kaos var herkes ocu bucu kimse kimsenin başarılı olmasını istemiyor

2. psikolojileri bozuk en küçük olayda dağılıyorlar

3. camianın kanaat önderlerinin hepsi beyinsiz aklı başında olanlarıda hain olarak görüyorlar :) doğal olarak camia kolektif olarak salaklaşıyor

4. başkanları zengin burak elmas yani tam bir MAL

5. 30 çeşit taraftar grubu var bir bütünlük sağlayamıyorlar iç saha maçlarında onun için baskı kuramıyorlar

6. çok çok çok aşırı ezikler çok fena gs hasetleri var bildiğin biz gibi olmaya çalışıyorlar onun için bir cacık olmuyor

Pazarlıkta argüman olarak kullanabilir belki de öyle kesin bir kıstas olamaz . Dzeko' ya senelik 15 verselerdi 16 mı isteyecek yahut istemeli yani?!..

Bonservisi için 8 konuşulurken, zor olmayan bonuslarla birlikte 6-7 milyondan 3+1 lik sözleşme verilmesinin uygun olacağını söylediğim zaman, 4.5 u geçmemek lazım diyen bazıları 15 bonservis-10 maaş verilsin istiyor şimdi...İş oraya gidiyorsa, masadan kalkılmasından yanayım şahsen. Tek bir futbolcu için senelik 14 milyon işletme maliyeti, ülke ve alayı 'borca batık' kulüplerin gerçeklerine son derece aykırı. Devlet adına karar verme yetkim olsa, ''Ayranı yok içmeye, ........'' deyimine uygun davranan kulüplere vergi vs konularında zerre taviz vermezdim...
Kesin bir kıstas tabi ki olamaz. Dzeko'dan bir fazlasını istiyorum diye direkt pazarlık yapacak değil zaten ama buna göre taban belirleyebilirler. Dzeko'ya 15 verselerdi 16 istemeli demiyorum fakat isteyebilir, evet.

Veririz, veremeyiz hesabına girmiyorum. 10 kez açıklama yaptılar zaten sponsor olmazsa bu topa girmeyecekler ve almayacağız. Bizi aşar. İcardi buraya yıllığı 5'den falan gelmez orası da kesin.

Fener Dambrosio’yu da istiyormuş, yaşlı tecrübeli oyuncu toplama stratejimizi kopyalıyorlar şimdi de.

Koduğum fikirsizleri.
Çok büyük stratejik hata yapıyorlar. 35+ heriflere bel bağlamak zaten yanlış; hele Araplar 'preveteran' piyasasını bu denli uçurmuşken hiç akıl karı değil...Böyle ''Dünya yıldızları'' nı toplamaya devam etmelerinden memnuniyet duyarım...

Maliyeti ne olursa olsun, 35 yaşını bulmuş tek bir futbolcunun bile bizim mevcut takıma transfer edilmesini istemem. Yere göğe sığdıramadığımız Drogba bile 10 milyon bedelle 1,5 yıllık sözleşmeyi kaptıktan sonra hepi topu 3 ay top oynadı; sonrasında arayan bulamadı kendisini...

Bu transferler abdullah avcı'nın da başa geçtiğinin işaretleri o da çok sever böyle yaşlı oyuncularla oynamayı.
Emre Özcan güzel bir yorum yapmış ona, Avcı pas oyunu oynatır, takımda pas kalitesi yüksek adam yok. Geçen sene full dikine ve geçiş oynadılar. Kent de pas oyununa uygun değil mesela ki Visca’yı istedikleri söylentileri de var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt