- 31 Ocak 2019
- 56
- 16
- 203
İcardi'ye PSG'den aldığı 6.750.000 eurodan fazlası verilmemeli. Biz PSG'den daha mı zenginiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City Wow
City Wow
İlkay yerinedirStopere alıyorlardır herhalde.
Kesin bir kıstas tabi ki olamaz. Dzeko'dan bir fazlasını istiyorum diye direkt pazarlık yapacak değil zaten ama buna göre taban belirleyebilirler. Dzeko'ya 15 verselerdi 16 istemeli demiyorum fakat isteyebilir, evet.Pazarlıkta argüman olarak kullanabilir belki de öyle kesin bir kıstas olamaz . Dzeko' ya senelik 15 verselerdi 16 mı isteyecek yahut istemeli yani?!..
Bonservisi için 8 konuşulurken, zor olmayan bonuslarla birlikte 6-7 milyondan 3+1 lik sözleşme verilmesinin uygun olacağını söylediğim zaman, 4.5 u geçmemek lazım diyen bazıları 15 bonservis-10 maaş verilsin istiyor şimdi...İş oraya gidiyorsa, masadan kalkılmasından yanayım şahsen. Tek bir futbolcu için senelik 14 milyon işletme maliyeti, ülke ve alayı 'borca batık' kulüplerin gerçeklerine son derece aykırı. Devlet adına karar verme yetkim olsa, ''Ayranı yok içmeye, ........'' deyimine uygun davranan kulüplere vergi vs konularında zerre taviz vermezdim...
Çok büyük stratejik hata yapıyorlar. 35+ heriflere bel bağlamak zaten yanlış; hele Araplar 'preveteran' piyasasını bu denli uçurmuşken hiç akıl karı değil...Böyle ''Dünya yıldızları'' nı toplamaya devam etmelerinden memnuniyet duyarım...Fener Dambrosio’yu da istiyormuş, yaşlı tecrübeli oyuncu toplama stratejimizi kopyalıyorlar şimdi de.
Koduğum fikirsizleri.
Bu transferler abdullah avcı'nın da başa geçtiğinin işaretleri o da çok sever böyle yaşlı oyuncularla oynamayı.Fener Dambrosio’yu da istiyormuş, yaşlı tecrübeli oyuncu toplama stratejimizi kopyalıyorlar şimdi de.
Koduğum fikirsizleri.
Rice o özelliklere sahip değil, İlkay ofansif orta saha oynuyordu City’de. Kovacic’i aldılar onun yerine.İlkay yerinedir
Emre Özcan güzel bir yorum yapmış ona, Avcı pas oyunu oynatır, takımda pas kalitesi yüksek adam yok. Geçen sene full dikine ve geçiş oynadılar. Kent de pas oyununa uygun değil mesela ki Visca’yı istedikleri söylentileri de var.Bu transferler abdullah avcı'nın da başa geçtiğinin işaretleri o da çok sever böyle yaşlı oyuncularla oynamayı.
dolar biraz daha yukselsin alirizErencan Yardımcı’yi son U21 maçında izlemiştim bayağı beğendim. Söylendiği gibi sözleşmesinde 4.000.000TL yi ödediğimizde geri alma hakkı var ise alınması iyi olabilir.
Alıp oynama garantili bir takıma kiraya vermek lazım.Erencan Yardımcı’yi son U21 maçında izlemiştim bayağı beğendim. Söylendiği gibi sözleşmesinde 4.000.000TL yi ödediğimizde geri alma hakkı var ise alınması iyi olabilir.
Seçimden önce bankaya kur korumalı mevduat hesabı üzerinden 20 m TL koysaydık bugün 25 m TL yapar hem de Erencan bedavaya gelir 1 m TL'de kar yapardık.dolar biraz daha yukselsin aliriz

Declan kovaçiç kdb orta sahası yapabilir belki. Belli olmaz guardiola. 8 oynayan İlkay dan 10 yaptı.Rice o özelliklere sahip değil, İlkay ofansif orta saha oynuyordu City’de. Kovacic’i aldılar onun yerine.