Okan Alkan
Parçalı Üye
- 25 Mart 2010
- 4.287
- 1.106
- 1.723
Muriel'i 2 sene önce alamazdın
Sakatlık durumu yoksa 2. santrafor olarak ciddi düşünülebilir
Sakatlık durumu yoksa 2. santrafor olarak ciddi düşünülebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seneye bitiyor değil mi sözleşme ?Senelik 7 milyon € veren Nike’nin formaları eleştirmeye devam mı? Beyaz tshirt tasarlasa bile itiraz etmeyeceğiz. Umarım sözleşme yenilenir
Trabzonspor'un yeni forma tedarikçisi Joma oldu.
Trabzonspor, her sezon için 15 milyon TL + KDV kazanacak.
Okan Buruk soyledi ya. 10 numara , forvet, solbekZaniolo gitmiyorsa 10 numaraya ihtiyaç var mı?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam biraz üstü 20 milyona veririzAdamı zaten 6 ya almışız İtalyanlar karsilarindakini çantada keklik görüyorlar herhalde.
Emrecan gelse nerede oynayacakBir duyum gördüm ama yasaklı kaynak
Jovic'i isterim. Oyun içinde İcardi katkısı veremeyecek olsa bile. Jovic'in maaş maliyeti uygunsa yedek olarak bile çok iyi olabilir.icardi olmadı diyelim o kalitede alabilceğimiz forvet varmı bence piyasada yok forvet kıtlığı var . weghourstun alınmasını isterim kesmez ama iş yapar
Emrecan gelse nerede oynayacak
cuma vakti doğru olmadıtransfersimo allah senin belanı versin
Umar Sadıq ile Ali Cho'ya yatırım yaptılar normalde almazlardı da Sadıq çapraz bağ ile sezonu kapatmıştı onun durumu belirleyici olur, alırlar yüksek ihtimal.Ben aldılar sanıyordum ama alırlar, Isak’tan parayı kırdılar malum.
Maalesef. Avrupa'da başarılı olup yakın bir sözleşme kapmak şart.Seneye bitiyor değil mi sözleşme ?