Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen haber yalandır İtalya liginin alanyaspor seviyesinde bir takımı zanioloyu alamaz ki o seviyede burtakima giden oyuncuda maldır

Hayalet deyince Cicaldau sandım.
Çevirisini yapsana sana zahmet yahu bi halt anlamadım ne diyor
IMG_8525.webp

Buymuş

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ciddi ciddi soruyorum bu hesap neden yasaklı değil? Bir şey bilmediği ve kolpa yaptığı bariz çünkü.
Neden yasaklı olsun Galatasaray'a küfür mü etmiş ya da şike imasinda mi bulunmuş normal twitter'da diğer kolpaci hesaplarla aynı kafada biraz daha mizansen katarak yazıyor ne zararı var.

fiorentinanın zanioloyu alacagı zaten yok.jovici istiyoruz,haberde onu yazmıslar.zaniolo ile ilgili bişey yok.neden dikkatsizsiniz bu kadar

FirenzeViola.it'in editör kadrosunun derlediğine göre , Galatasaray son birkaç saat içinde Jovic fikriyle yeniden bağ kurmuş olacaktı . Geçen yaz mor forma giymeden önce ve yine son onarım pazarında ortaya çıkmış olan Türk kulübü, ilk keşif anketlerinin Mauro Icardi'nin olası ayrılışıyla bağlantılı olmasıyla birlikte, Ramadani ve çevresi ile temasa geçmek için geri dönecekti .

Fiorentina ile olan sözleşme durumu anlaşmayı çok karmaşık hale getiriyor, eğer eski Real Madrid Floransa'dan ayrılırsa, aslında şirket büyüme kararnamesinin vergi avantajlarını dağıtacaktı. Bununla birlikte, transfer piyasasında , özellikle de gitmesi için baskı uygulayanın Jovic'in kendisi olup olmadığı asla söylenemez . Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir detay da Fiorentina'nın çoktan temasa geçtiği ve İtalya'ya dönmek için can atan Zaniolo'nun Galatasaray'da oynaması .

haber bu

Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir detay da Fiorentina'nın çoktan temasa geçtiği ve İtalya'ya dönmek için can atan Zaniolo'nun Galatasaray'da oynaması .
evet ne var bunda?fiorentina istedi ve reddettik onları.Galatasarayda oynuyor demiş.20 milyon + takas mı yazıyo orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt