Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende hala inanmıyorum bu sponsor olayına,kulüp reddeder zaten

En kötü piyasa yükseltti, ne mırın kırın ediyonuz ki. başka herhangi bi şirketle masaya oturduğunuzda masada 90 milyonluk bir teklif olduğu ortada olacak.

niye kimse 90m euroluk teklifi önemsemiyor acaba, 2.5 milyar tl yapiyor. burun kıvıranlar bile var twitter'da garip bir şekilde

şahsen c. uzan olsam vazgeçerdim o yorumları görünce, garip bi camiayiz

ya da negatif eleştiri yapanlar haklı, dincer azaphanvari biri de olabilir uzan

cem uzan hep böyleydi.hep şovmendi.shakirayı getirip,bütün aile dans ettiler miss turkey 2002de.adam hep böyle.

Bize sponsorluk için teklif vermeyi düşünen farklı firmalar için en azından fiyat yükseltici bir rekabet oluşturması bakımından bu şekilde fiyatların geçmesi müspet.

niye kimse 90m euroluk teklifi önemsemiyor acaba, 2.5 milyar tl yapiyor. burun kıvıranlar bile var twitter'da garip bir şekilde

şahsen c. uzan olsam vazgeçerdim o yorumları görünce, garip bi camiayiz

ya da negatif eleştiri yapanlar haklı, dincer azaphanvari biri de olabilir uzan

1687542144267.webp

Cem Uzan olayı ciddiye alınacak bir şey değil. Adam kaçak bir suçlu zaten mümkün değil. Bizim klüpte kabul edecek değil. Cem Uzan show yapıyor. Ufak bir ihtimal hükümet ile arasını düzeltip ülkeye dönerse ondan sonra belki. Seçimden sonra Erdoğan'ı övdü bir kaç kere belki bir kaç yıla döner.

"Bu çalışmalarda öncelikli amacımız, kulübümüzün şanlı geçmişine, geleneklerine ve Galatasaray markasına yakışan sponsorlarla iş birliği yapmaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Klüp açıklamas3-4 gün önceden.Demek ki pek olumlu yaklaşılmıyo Cem Uzan'ın sponsorluğuna.Adam Türkiyeye gelemiyo beyler nasıl stada sponsor yapacağız?El altından ateşlesin İcardi transferi için 10-15 kağıt bu kadar seviyosa Galatasarayı.Jardel olayı nasıl 20 yıldır konuşuluyosa bir 20 da bunu konuşuruz iyi pr yapmış olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt