Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol kaçırınca nzLOLa yazarız gelsinErtan Süzgün: Mbala Nzlola'yı Galatasaray 2. Forvet olarak istiyor.
NZOLAAAAAAAAAAAAAAA
atınca da mBALA attı yazarızGol kaçırınca nzLOLa yazarız gelsin
İtalya'da orta-alt takımlarındaki gözde 3 forvetten birisi. İyi oyuncuGol kaçırınca nzLOLa yazarız gelsin
kusura bakma renktas ama çöp aurası varİtalya'da orta-alt takımlarındaki gözde 3 forvetten birisi. İyi oyuncu
Bilgi sizdiracak kişiler zaten 3. Kişiler , menajerler olur yav, yönetim niye sizdirsin. Bu adam da bir acayip.
Küçük takımdan büyük takıma gidince patlayan çok oyuncu oluyor, olabilir o yüzden ama Spezia performansı iyi oyuncunun. Yangın yaptığımız Pedro da -sakatlandı gerçi- patladı.kusura bakma renktas ama çöp aurası var
Bir tek sen yangın yapıyordun burada biz abartmayın diyordukKüçük takımdan büyük takıma gidince patlayan çok oyuncu oluyor, olabilir o yüzden ama Spezia performansı iyi oyuncunun. Yangın yaptığımız Pedro da -sakatlandı gerçi- patladı.
kaynak sıkıntılıArda zu Milan
Space yayınında Di Marzio tweet atınca bana biraz müsaade deyip ağlamaya gittin diye hatırlıyorum.Bir tek sen yangın yapıyordun burada biz abartmayın diyorduk