Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.167
- 48.999
- 2.968
Kanıtlarla dönüş yapacağım.Bir tek sen yangın yapıyordun burada biz abartmayın diyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanıtlarla dönüş yapacağım.Bir tek sen yangın yapıyordun burada biz abartmayın diyorduk
200 kusur macta 60 golu varKüçük takımdan büyük takıma gidince patlayan çok oyuncu oluyor, olabilir o yüzden ama Spezia performansı iyi oyuncunun. Yangın yaptığımız Pedro da -sakatlandı gerçi- patladı.
Dm kutumu döktürtme şimdiBir tek sen yangın yapıyordun burada biz abartmayın diyorduk
bizim muhabirler cem uzan'dan baya rahatsiz gibi
Ban yersem gelir Hollanda ya döverim senikaynak sıkıntılı![]()
Yeni bilgi geldi mi anında yapıştırıyorsun haber ağımı kurdun renktaşErtan Süzgün: Mbala Nzlola'yı Galatasaray 2. Forvet olarak istiyor.
NZOLAAAAAAAAAAAAAAA
Topcudan anlamıyorum üstat ya bir değil iki değilSpace yayınında Di Marzio tweet atınca bana biraz müsaade deyip ağlamaya gittin diye hatırlıyorum.
Dökelim onurDm kutumu döktürtme şimdi
Dm dmde kalmalıDökelim onur
Kimin kime ne dediği ortaya çıksın
Yok ya ben hala kötü topçu diyemem, videolardaki adamla buraya gelen aynı değil ya da.Topcudan anlamıyorum üstat ya bir değil iki değil
Neyin iznini istesin yav verir parayı alır.Bu arada milan arda icin izin istemis fbden,dalyapraklari yazdi
Salak isteNeyin iznini istesin yav verir parayı alır.
Ne diye izin istemis? Cikis opsiyonu yokmu? Sen kimsin ya der febeye ardayla anlasip alir giderBu arada milan arda icin izin istemis fbden,dalyapraklari yazdi