- 3 Temmuz 2012
- 138.025
- 86.873
- 5.338
görüşmeler sürüyoro iş kesinleşti mi? başlıgını goremedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
görüşmeler sürüyoro iş kesinleşti mi? başlıgını goremedim.
50 msj sonra prof oluyorsunuz sn. amad
bu nasıl bir haber? bunu haber yapabilmek için gazeteci olmaya gerek var mı? ben de yazarım bunu
Geçen sene de transfer dönemi başında 5 tane transfer haberi yapmıştı bizimle ilgili 1 tane tutturdugu olmamıştı her yaz yapıyor bu tarz haberler. Sonra transfer dönemi boyunca da gündemde olduğu kesin olan transferlerin haberini paylasiyor.Kolpa yaptigini sanmiyorum, cunku haberleri direk menajerlerden aliyor.
Ama sadece fiyat sormususzdur, bu allayip pullayip haber yapiyor dersen anlarim
ne profu50 msj sonra prof oluyorsunuz sn. amad
survivor boy mu bu zıttırı efsaneGizli belgeleri açıklayacağım, ismini şimdilik gizledim.
Ekli dosyayı görüntüle 207639
dunya kupasında iyi gibiydi ama hırvatlar hep defans yaptıBorna Sosa nasıl oyuncu peki? Bundesliga'yı en son izlediğim de Dortmund şampiyon olduğu için çok bilemiyorum. Skills videolarında hoşuma gitmedi. Stuttgart'taki Mangala da Forest de iyi çıkmadı, temkinli yaklaşmak lazım.
Kaptırılmasına yangın yapmadım ama iyi oyuncu olduğunu ben de diyordum.Bir tek sen yangın yapıyordun burada biz abartmayın diyorduk
Empoli 15 istiyor, çok konuşmaya gerek yok. İtalya-Fransa U21 maçını izlerken kimi alabiliriz diye baktım, kimseyi alamayız sonucuna vardım.evet evet
hücumda tam bir sırtlan
savunmada tam bir aslan
kim o kim o
fabiano parisi
cimbomun solbekte yeni varisi
10a salarlar,gardi varEmpoli 15 istiyor, çok konuşmaya gerek yok. İtalya-Fransa U21 maçını izlerken kimi alabiliriz diye baktım, kimseyi alamayız sonucuna vardım.
kutlar mıyız?