- 5 Eylül 2014
- 84.456
- 70.249
- 4.513
Yüzde 50 indirim varfm çok pahalı beyler artık.Transfer hayali kurmak günümüzdeki en ucuz aktivite.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzde 50 indirim varfm çok pahalı beyler artık.Transfer hayali kurmak günümüzdeki en ucuz aktivite.
zuahahahahaha
Tamam.Hemen yonetime iletiyoruz bu konuyuİcardi kalacak da maliyeti ne olacak orası önemli yıllık 5m eurodan fazla para çıkmamalı klübün kasasından.
dadi dadi
?Tamam.Hemen yonetime iletiyoruz bu konuyu
2 veya 3 mac disinda her mac tavandi zaten gecen sezon sergiledigi performansin gerisinde kalirsa o zaman sıkinti.Olmayacak seyde degil sorunlu futbolcu sonucta.Icardi’nin yerini seneye Icardi bile dolduramayabilir, bunu dikkate almazsak bu işin sonu iyi olmaz.
750 bin euro alırken kimse sallamaz ama 7.5 milyon euro aldığında her maç tavan beklenti olacak.
O yüzden dengeyi iyi ayarlamak lazım.
Üçünün de ortak oldukları konu hücum gücü olarak iyiler lakin defansta sorun yaşıyorlar. En dengeli olanı Sosa sanırım.Üçü de farklı stilde, geçen seneki gibi stil değil seviye odaklı sınıflandırıyoruz.
Barisida severim.Ama Kerem neden cok az ilgi goruyor anlamiyorum.Bizi sampiyon yapan futbolcularin basinda geliyor.Keremin yaptiklarini Arda denilen eleman yapsaydi neler olurdu cok merak ediyorum.Buna ragmen Ardayi Keremden daha onde gorenler var .Oğlum ağlattın lan beni
Daha 20 gol 15 asist yapıp golden boy olacak
terim ve bir dönem basarılı giden yönetimlerede hepsini yaptılar.zaniolyu göndermeye calısıyo nevzat hepDün Nevzat stada gelen 2.5 milyonluk teklifi övüyordu biri Boey'i 13'e satmaya çalışıyor ötekisi Nelsson'la Ozan'ı kafa kafaya transfer ettiriyor vs. sanıyorum kulübün muhabirlere isim sızdırmamasıyla beraber alttan alta cephe almaya başladılar.
Keske biri benide dagitsa.Düşündümde Murhan Hulk olsa nolur her türlü dagitirsin
Galataray yonetimine sizlik bi konu yok