Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi nöbetler arkadaşlar

1687607358955.webp

Icardi’nin yerini seneye Icardi bile dolduramayabilir, bunu dikkate almazsak bu işin sonu iyi olmaz.

750 bin euro alırken kimse sallamaz ama 7.5 milyon euro aldığında her maç tavan beklenti olacak.

O yüzden dengeyi iyi ayarlamak lazım.
2 veya 3 mac disinda her mac tavandi zaten gecen sezon sergiledigi performansin gerisinde kalirsa o zaman sıkinti.Olmayacak seyde degil sorunlu futbolcu sonucta.

Oğlum ağlattın lan beni

Daha 20 gol 15 asist yapıp golden boy olacak
Barisida severim.Ama Kerem neden cok az ilgi goruyor anlamiyorum.Bizi sampiyon yapan futbolcularin basinda geliyor.Keremin yaptiklarini Arda denilen eleman yapsaydi neler olurdu cok merak ediyorum.Buna ragmen Ardayi Keremden daha onde gorenler var .

Dün Nevzat stada gelen 2.5 milyonluk teklifi övüyordu biri Boey'i 13'e satmaya çalışıyor ötekisi Nelsson'la Ozan'ı kafa kafaya transfer ettiriyor vs. sanıyorum kulübün muhabirlere isim sızdırmamasıyla beraber alttan alta cephe almaya başladılar.
terim ve bir dönem basarılı giden yönetimlerede hepsini yaptılar.zaniolyu göndermeye calısıyo nevzat hep

Fatih Terim'den Nevzat Dindar'a: "Konuşurken maskeni çıkarmana gerek yok. Ben seni her yerden tanırım."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt