- 18 Temmuz 2009
- 81.730
- 238.669
- 5.093
Lan geçen sene çöpün teki kim aldı bunu diyordunBastan beri söylüyorum Baris Kerem‘den daha yüksek bir bedele satilacak cünkü Temposunu baska Yerli bir futbolcuda görmedim daha önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan geçen sene çöpün teki kim aldı bunu diyordunBastan beri söylüyorum Baris Kerem‘den daha yüksek bir bedele satilacak cünkü Temposunu baska Yerli bir futbolcuda görmedim daha önce.
Ben Baris hakkinda böyle bir yorum yapmadim hep arkasindaydim yorumlarim duruyor admirimLan geçen sene çöpün teki kim aldı bunu diyordun
Nef ile anlaşmadan bu sezon 50m₺ alacakmışız, bunun %30 üzerine bir teklif verdi Rezan Epözdemir, stadın adı da Ali Sami Yen olsun diyor. O mevzudan dolayı yükselmiştir muhtemelen. Cem Uzan'ın bizlik iç parazitlik durumu yok zatencem uzan'a da olabilir
Kader Keita hasreti son bulsun.Ekambi’yi alabiliyorsak alınmalı, stil olarak lige uygun.
Tek constraint fizik durumu
Mumkunati yokBeşiktaş istiyormus
Bu firminho daha bir yere gitmedi. İlginç şeyler olabilir
OlamazHic hakkinda haberler de sizmiyor, olabilir mi acaba
Ekambi’yi alabiliyorsak alınmalı, stil olarak lige uygun.
Tek constraint fizik durumu
Olamaz
Ebedi dostumuz Fenerbahçe için isimleri geçen topçular şahsımı çekinceye sevk etmektedir.
Bunlar Arda’yı alacak herhalde