Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1687619015857.webp

Survivor 2028

Buradaki onay ne onayı?

Parayı yatırdım, oyuncuyu çağırdım imzala lan dedim.

Buradaki yanlış olan nokta nedir?
evet sorun yok gibi gorunuyor ama sorun olup olmadıgına 3. kişiler olarak biz karar veremeyiz. fb her an çıkıp (haklı veya haksız bir sebeple) itiraz edebilir. tamamen sallıyorum, diyebilir ki sozlesmenin 88. maddesinin ikinci fıkrasına gore paranın japon yeni cinsinden yatırılması gerekiyordu, bu işlem geçersizdir. iki tarafın da imzası olmadıgı surece hukuken o işlem tek taraflı fesihe girer ve karşı tarafa itiraz yolu açar. kulupler de bu riske girmek istemediginden karşılıklı fesihi tercih eder.

özetle diyorum ki karşı tarafla muhatap olmadan çıkış maddesini kullanmak mumkun ama riskli (onur bulut kayseri davasındaki gibi)

Ekibimize katilmasi gereken 1 futbolcu

Ekibimize katilmasi gereken 1 futbolcu

Zurna kontenjanından mı?

evet sorun yok gibi gorunuyor ama sorun olup olmadıgına 3. kişiler olarak biz karar veremeyiz. fb her an çıkıp (haklı veya haksız bir sebeple) itiraz edebilir. tamamen sallıyorum, diyebilir ki sozlesmenin 88. maddesinin ikinci fıkrasına gore paranın japon yeni cinsinden yatırılması gerekiyordu, bu işlem geçersizdir. iki tarafın da imzası olmadıgı surece hukuken o işlem tek taraflı fesihe girer ve karşı tarafa itiraz yolu açar. kulupler de bu riske girmek istemediginden karşılıklı fesihi tercih eder.

özetle diyorum ki karşı tarafla muhatap olmadan çıkış maddesini kullanmak mumkun ama riskli (onur bulut kayseri davasındaki gibi)
Parayı sanırım federasyonun hesabına yatırıyorsun direkt çekiyorsun istersen Mars wuanda’sıyla öde. Çıkış bedelinde yazanın karşılığını ödediğin anda çekersin oyuncuyu.
Kulüpler oyuncu satışına şer koyamazken oyuncu gitmek istemezse istersen 50 milyon Euro versinler satamıyorsun bu da böyle acayip durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt