Samet Çiftçi
Sarı Üye
- 30 Ocak 2019
- 578
- 769
- 638
Paradesi konuşuluyor. Sabah spordan Ömer Faruk Özcan yayında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynısı40 dakika taraftarlık yaparlar gelene geçene sallarlar son 5 dakika da transferlere geçerler onlarda sırasıyla Icardi gelmek istiyor ama Suudi Arabistan'dan ciddi teklifler var 10 gün daha belli olmayacakmış ama Galatasaray yönetimi tarafından cevaplar gayet olumlu Icardi'de burayı istiyor. Galatasaray sol bek ve orta sahayı kampa yetiştirmek istiyor önümüzdeki hafta bayram hediyesi vermek için yönetim uğraşıyor. Bla bla bla klasik şeyleri sayarlar.
gerginsin rdaş40 dakika taraftarlık yaparlar gelene geçene sallarlar son 5 dakika da transferlere geçerler onlarda sırasıyla Icardi gelmek istiyor ama Suudi Arabistan'dan ciddi teklifler var 10 gün daha belli olmayacakmış ama Galatasaray yönetimi tarafından cevaplar gayet olumlu Icardi'de burayı istiyor. Galatasaray sol bek ve orta sahayı kampa yetiştirmek istiyor önümüzdeki hafta bayram hediyesi vermek için yönetim uğraşıyor. Bla bla bla klasik şeyleri sayarlar.
Bunları ne zaman dinlesem geriliyorum genelde 35-40'ncı dakikalarda açıyorum yoksa hiç çekilmiyorlar.gerginsin rdaş
Aga bu gerçekten yaşanmadı değil mi, lütfen öyle olsun çünküEmre Zeytinli kız arkadaşının hesabından yazınca kel Gökhan’ın askıntılık yapması hususunu hatırlayanlar like butonunda buluşuyor.
Az kalsın Emre kardeşimize saplayacaklardı
Emre Zeytinli kız arkadaşının hesabından yazınca kel Gökhan’ın askıntılık yapması hususunu hatırlayanlar like butonunda buluşuyor.
Az kalsın Emre kardeşimize saplayacaklardı
Mesajları paylaşıp yarasını deşmeyelim renktaşımızınAga bu gerçekten yaşanmadı değil mi, lütfen öyle olsun çünkü
@Emre Zeytinli kendi anlatsınAga bu gerçekten yaşanmadı değil mi, lütfen öyle olsun çünkü
Üşenmesem birde renktaşımızın yarasını deşmeyelim o şekil olmasa atardım mesajı.Aga bu gerçekten yaşanmadı değil mi, lütfen öyle olsun çünkü
evet.dediğim tarihlerde peki iletişim aktif miydi değil miydi?fb kongresi siz mutlu etmedi mi?ben nerden bileyim fbyi konusacagınızı.coskulu goronuyodu o günler14 15 16 18 haziran da demiştin
Ekli dosyayı görüntüle 207736
evet.dediğim tarihlerde peki iletişim aktif miydi değil miydi?fb kongresi siz mutlu etmedi mi?ben nerden bileyim fbyi konusacagınızı.coskulu goronuyodu o günler
özür dileyip konuyu kapatmıstık,bu murti ortalıgı karısıtırıyor