Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi baktım da Leicester o kadroyla Premier Ligden düşmeyi nasıl başarmış acaba baya iyi topçular var kadrolarında
Teknik adam hataları yüzünden Leicester Premier Lig tarihinde küme düşmüş en pahalı takı. Çok da iyi kadroları var. Teknik Direktör tercihleri yanlıştı işin garip tarafı işler kötü giderken bu durumda inat etmeleri oldu. Türkiye 'ye geleceğini hiç düşünmediğim çok iyi oyuncuları var Leicester' in.

Torreira - Parades
(Berkan) - (Oliveira)

Rashica - Zaniolo - Kerem
(Yunus) - (Mertens) - (Barış)

Icardi
(Iheanacho)

Iheanacho çok iyi bir forvet eğer Icardi gelmezse 1. forvet olabilecek kalitede. Ama Icardi gelirse bile onunla da oynayabilecek bir tarzı var özellikle 2. forvette iş yapabilir baya iyi oyuncu. Iheanacho eğer gelirse baya esneklik katar hücum hattına.

Son düzenleme:
Iheanacho vardy ile oynuyordu bizde de icardi ile oynayabilir 10 numara yerine 9.5 Iheanacho rahatlikla oynar pas kaliteside gayet iyi bir oyuncu

İcardinin ben seneye 55-60 maça falan çıkacağını düşünmüyorum max çıkacağı 35 maç arkasında bekleyecek adamın ucuz yollu olması bizim bütün sezonu çöpe atabilir.3. forvet alınacaksa oraya yapılabilir scout tarzı transferler.İhenacho uygun profil İcardinin rotasyonu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt