Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Charles'ı söyledim en basitinden, şimdi Bakasetas'ı söylüyorum, bence de çok ilginç Bakasetas konusu ama var ilgi. Sosa'nin doğru olduğunu ve rakamları belirttim. Zaniolo, Boey, Nelsson, Kerem, Abdülkerim gelen rakamları ve yer yer bu takımları yazdım.

İmzaya gelse de keşke yazsam ayrıca Paredes için başta bir maliyet detay yazdım sonra düzeltme yaptım.

Charlesi söyledin de ne yerli ne yabancı Charlesin C'si geçmiyor bizimle tuhaf olan bu sen sanki herif floryada antrenman yapıyor gibi anlatıyorsun..

Bakasetas olur aga kaleyi gördüğü anda affetmiyor hep bize böyle bi adamda lazım kapanan takımları açamıyoruz Zaniolo Bakasetas vs adamlar şutları iyi olur bu iş mantıklı Sergio yerine cuk olur

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Bakasetas
Rashica Zaniolo Kerem
İcardi

Güzel durdu bu şekilde Avrupa için lig için bi yerli daha şart hay kuralınız batsın be abi

1687648891082.webp

uykum yok böyle oturuom

Bizim ligten bizim takımda oynayabilecek 3 yerli topçu var bence 1.uğurcan 2 arda 3 bertuğ ( bu çocukta hakan şükür havası var bence gelişmeye musait bir çocuk) ferdiyi almam çünkü ferdi demarke olamıyor biraz baskı gördümü saçmalıyor ve bir iki başarısız denemeden sonra çok çabuk moralini bozuyor ve oyundan kopuyor.Yani oyun içi devamlılığı iyi değil ferdinin.Yabancı olarak gedson abubabar ve bakesetas

Bizim ligten bizim takımda oynayabilecek 3 yerli topçu var bence 1.uğurcan 2 arda 3 bertuğ ( bu çocukta hakan şükür havası var bence gelişmeye musait bir çocuk) ferdiyi almam çünkü ferdi demarke olamıyor biraz baskı gördümü saçmalıyor ve bir iki başarısız denemeden sonra çok çabuk moralini bozuyor ve oyundan kopuyor.Yani oyun içi devamlılığı iyi değil ferdinin.Yabancı olarak gedson abubabar ve bakesetas
Gedsonu kopekler kovalasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt