Ahmet Usta
Aslan Üye
- 30 Aralık 2020
- 8.233
- 5.095
- 673
Peki,yazsin o zaman.affettim onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peki,yazsin o zaman.affettim onu
Son maçlar hariç özellikle depremden önce çok iyi oynuyordu sonra aralardan sonra sürekli düştü lakin bu sene şampiyonluğa ciddi katkı veren oyunculardandır özellikle Bjk deplasmanı hariç tüm büyük maçlarda fark yaratan oyuncuların başındadır. Haddinden fazla eleştirildiğini düşünüyorum.Video ya bakılırsa dehşet gözüküyorgel bide 90 dk izle
Başkan yalan mı söyledi o zaman bitmeye yakın transfer var 2 tane derken?
butun transfer haberleri unuttun
Başkan yalan mı söyledi o zaman bitmeye yakın transfer var 2 tane derken?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bence bizimkiler adayları vardı çok sayıda, görüşmeler ve pazarlıklar yapıldı bazıları olumsuz sonuçlandı. Bu arada karakter analizi raporları da beklendi. Şimdi acil ihtiyaç olan Okan hocanın da söylediği sol bek, forvet arkası veya orta saha, yedek forvet için görüşülen oyuncular için karakter analizi raporu, scout raporu, hocanın görüşü ve maliyetlerine göre en uygunlarını bitirmek için adımları atacaklardır. Diğer transferler ise oyuncu satışını ve fırsat işini beklerler. Temmuzun ilk haftasına kadar 3 transfer bekliyorum. Diğer transferler transfer döneminin sonlarına kalır oyuncu satışı olmadığı sürece. İcardi ise Wanda belirler.bence bizimkinler sicak paradan sonra harekete gececek

Bu takım şampiyon olamaz, 80 milyonu çöpe atmışsın, Ali Koç musun be rengimnelsson boey zaniolo 75-80m arası gitsin
şöyle bir takım kuralım
ugurcan
muldur denayer abdul telles
torreira paredes
rashica morutan/yusuf kerem
icardi
Sonra hem ligde hem Avrupa’da sıçıp batıralım, güzel taktikmiş rtaşnelsson boey zaniolo 75-80m arası gitsin
şöyle bir takım kuralım
ugurcan
muldur denayer abdul telles
torreira paredes
rashica morutan/yusuf kerem
icardi
Eski oyuncumuz, Okan hocayla yakın bildiğim kadarıyla. Icardi tweeti için soruyorsan kulüpten birinden olumlu bir şey duymuştur kesin.evren turhan güvenilirmi acaba?
80 milyon çöpte değil cepte duruyor orada 80mlik oyuncu yok max 30 ederler, 50m borç ödemelerine gitti sayBu takım şampiyon olamaz, 80 milyonu çöpe atmışsın, Ali Koç musun be rengim
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi