Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Video ya bakılırsa dehşet gözüküyor gel bide 90 dk izle

Son maçlar hariç özellikle depremden önce çok iyi oynuyordu sonra aralardan sonra sürekli düştü lakin bu sene şampiyonluğa ciddi katkı veren oyunculardandır özellikle Bjk deplasmanı hariç tüm büyük maçlarda fark yaratan oyuncuların başındadır. Haddinden fazla eleştirildiğini düşünüyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nelsson boey zaniolo 75-80m arası gitsin

şöyle bir takım kuralım

ugurcan
muldur denayer abdul telles
torreira paredes
rashica morutan/yusuf kerem
icardi​

bence bizimkinler sicak paradan sonra harekete gececek
Bence bizimkiler adayları vardı çok sayıda, görüşmeler ve pazarlıklar yapıldı bazıları olumsuz sonuçlandı. Bu arada karakter analizi raporları da beklendi. Şimdi acil ihtiyaç olan Okan hocanın da söylediği sol bek, forvet arkası veya orta saha, yedek forvet için görüşülen oyuncular için karakter analizi raporu, scout raporu, hocanın görüşü ve maliyetlerine göre en uygunlarını bitirmek için adımları atacaklardır. Diğer transferler ise oyuncu satışını ve fırsat işini beklerler. Temmuzun ilk haftasına kadar 3 transfer bekliyorum. Diğer transferler transfer döneminin sonlarına kalır oyuncu satışı olmadığı sürece. İcardi ise Wanda belirler.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sol bek/Orta saha*8-10 Numara için/Forvet*Rotasyon için. Sanırım bu üç bölgeye Avrupa kampına kadar hamleler olacak, sonrası için takımdan ayrılan oyuncuların ve fırsat olarak nitelendirilebilecek transferlerin seyrine göre hamle olacak. Mantıklı bir senaryo bence, yönetim doğru bir strateji izliyor diye düşünüyorum.

@Hasan Bekir Üstadım sizin mesajınızı ve kendi mesajımı tekrar dikkatlice okuyunca mesajınızı kopyala-yapıştır yapmış gibi dediklerinize bir ek yapamadan tekrara düştüğümü görüyorum, kusura bakmayın, gece dalgınlığıma verin lütfen :hat:

Son düzenleme:
Ben Bakasetas'a olumlu bakıyorum, tabi uygun maliyeti olacaksa... Ligde 8 oynayabilir. Daha zorlu maçlarda 10 numara gibi kullanılabilir. Zaten içimden 8,5 numara gibi birini alırsak diye geçiriyordum. Tabi Paredes veya muadili 6-8 gibi bir adamla beraber gelirse Torreira-Paredes-Oliveira-Bakasetas-Mertens orta saha rotasyonu bizim ligde görülmemiş bir seviye olabilir. Üstelik sanki bunlardan nerdeyse hangi üçlü kombinasyonu koysan en azından bazı maçlarda oynar gibi...

Okan hoca gercekten 4-3-1-2 mi denemek istiyormus? Orta üclü kimle kurulacak? Bu formasiyonla ciddi anlamda sikinti cekeriz. Ya beklerin boey gibi olacak yada orta üclü iki yönlü olmaktan ziyade birde kanati destekliyecek.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt