- 12 Şubat 2010
- 4.906
- 1.285
- 1.723
Spesifik olarak bu oyuncu olmasa dahi muhakkak en az bir tane böyle transfer yapmalıyız.@Hasan Bekir @Melih Sönmez
şu paraguaylı diego gomez mi neydi ondan haber var mı
sinan yılmaz beğenmiş bu çocuğu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Spesifik olarak bu oyuncu olmasa dahi muhakkak en az bir tane böyle transfer yapmalıyız.@Hasan Bekir @Melih Sönmez
şu paraguaylı diego gomez mi neydi ondan haber var mı
sinan yılmaz beğenmiş bu çocuğu
Bilmiyorum ama o çok para olmaz. 1 milyon € o zamanın kuruyla veriyorlardır. Şimdi ki kurla 1 milyon €’ya anlaşılmıştır.
Çöp hocam o adam bize icardi arkasına fofana tarzı bi adam lazımts'daki maxi gomez'e yedek forvet için ne dersiniz?
icardi-gomez-umut nayır (hatta BAY)
bence ideal bir üçlü (dörtlü)
80 milyon eur ile gs'mizin borcunu kapatip ayni sene 12. olacak kadro kuran buyuk baskan :/nelsson boey zaniolo 75-80m arası gitsin
şöyle bir takım kuralım
ugurcan
muldur denayer abdul telles
torreira paredes
rashica morutan/yusuf kerem
icardi
Tadında bırakmış 1 sezon bizde görmek isterdim zamanındaKwadwo Asamoah emekli olmuş.
Deli para akıtmaya başladılar zengin olmam lazım demiyor da Arap kıyafeti giymek istiyorum diyor. Klasik diagne.Mbaye Diagne: 2014’te Arabistan’da 6 ay geçirdim ve çok gençtim. Benim için kolay değildi. Şimdi Arabistan değişti ve büyük ihtimalle oraya gideceğim. Daha hiçbir şey kesinleşmedi ama müslüman bir ülkede yaşayıp, kandura -Arap kıyafeti- giymek istiyorum. Annem sadece Mekke’de yaşadı, o da beni ziyarete gelecektir
".." diye bir kullanim yok. Nevzat'tan mi ogreniyorsun bunu?benim postlarim bu kadar battiysa sen de beni engelle kafaya bak ..