Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nelson boey Zaniolo gitse kuracağım takım böyle olurdu şahsen

Uğurcan
Tiago Ramos Abdülkerim Angelino
Torreira Ndombele
Adama Dybala Kerem
İcardi

ts'daki maxi gomez'e yedek forvet için ne dersiniz?

icardi-gomez-umut nayır (hatta BAY)

bence ideal bir üçlü (dörtlü)

He ama bence Zaniolo boey Nelsson yarım sezon daha kalmalı

Uğurcan
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Torreira Ndombele
Adama Zaniolo Kerem
İcardi

Ligin içinden geçer gideriz

nelsson boey zaniolo 75-80m arası gitsin

şöyle bir takım kuralım

ugurcan
muldur denayer abdul telles
torreira paredes
rashica morutan/yusuf kerem
icardi​
80 milyon eur ile gs'mizin borcunu kapatip ayni sene 12. olacak kadro kuran buyuk baskan :/

Üç oyuncuda satılsa mesela aslında keş para 20-30 milyon arası teklif ederim felix için

Mbaye Diagne: 2014’te Arabistan’da 6 ay geçirdim ve çok gençtim. Benim için kolay değildi. Şimdi Arabistan değişti ve büyük ihtimalle oraya gideceğim. Daha hiçbir şey kesinleşmedi ama müslüman bir ülkede yaşayıp, kandura -Arap kıyafeti- giymek istiyorum. Annem sadece Mekke’de yaşadı, o da beni ziyarete gelecektir

Mbaye Diagne: 2014’te Arabistan’da 6 ay geçirdim ve çok gençtim. Benim için kolay değildi. Şimdi Arabistan değişti ve büyük ihtimalle oraya gideceğim. Daha hiçbir şey kesinleşmedi ama müslüman bir ülkede yaşayıp, kandura -Arap kıyafeti- giymek istiyorum. Annem sadece Mekke’de yaşadı, o da beni ziyarete gelecektir
Deli para akıtmaya başladılar zengin olmam lazım demiyor da Arap kıyafeti giymek istiyorum diyor. Klasik diagne.

Bu sene Kazımcan,morutan,barış alper,yusuf,emin bayram,yunus ve akman kardeşlerde olacak gözler

Umarım bu isimlerden birkaç tanesi boey gibi
kerem gibi beklenen patlamayı gerçekleştirir çok ihtiyacımız var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt