Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sıradaki nöbete yoğunlaşılmalıdır
1687707832806.webp

Şartlar maddede belirtilmiş oluyor, federasyon zaten karar veriyor orada şartlar yerine getirildiyse onayı veriyor, getirilmesiyle vermiyor. Dortmund Haaland transferinde pazarlık yapamadı her kulüp fesih maddesini karşılayacaktı çünkü oyuncu istediği kulübe gitti mesela.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
futbolcu federasyona gidip ben sozlesmemi tek taraflı olarak feshediyorum derse federasyon onay verir zaten. federasyonun tek taraflı fesihin haklı fesih olup olmadıgına karar verme yetkisi yok. sozlesmenin diger tarafı bu haksız fesihtir derse fifaya gider.

Dortmund Meunier den kurtulmayi istiyormus. 3 milyona raziymislar. Bize gelmesin yeter. Hele o 8-9 milyon maasi varken.

Marcel Sabitzer için Bayern Münih fazla 1 bonservis isteyince ibre Adrien Rabiot'a dönmüş..

biri nelsson icin 10 milyon yatırsa nelsson da sozlesmesini tek taraflı feshetse biz itiraz etmicez yani?

Nelssonun bedeli 10 milyon mu? Bu nasil örnek?

Hem isteyen rakim Arda ve menajerinden sözlesmenin kopyasini istemistir. Orda oyuncu veya bir takim 17,5 milyonu verdigi an fesih hakki var yaziyorsa, Fener nasil ve kime sikayet edecek?

biri nelsson icin 10 milyon yatırsa nelsson da sozlesmesini tek taraflı feshetse biz itiraz etmicez yani?
Serbest kalma bedeli 25 milyon. Nelsson 10 milyona fesih edemez federasyon kabul etmez şartları sağlamadığı için. Amacını cidden çözemedim tamam sen haklısın, serbest kalma maddeleri de süs diye yazılıyor zaten.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt