Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.652
- 36.208
- 3.638
İtiraz edilip kazanılan bir örnek versene?gecerliligi olmadıgını nerden biliyorsun?
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtiraz edilip kazanılan bir örnek versene?gecerliligi olmadıgını nerden biliyorsun?
sıradaki nöbete yoğunlaşılmalıdır
olabilir 30un üstünde biri nihayetinde ama 10 senedir fln en sevdiğim topçu herif
futbolcu federasyona gidip ben sozlesmemi tek taraflı olarak feshediyorum derse federasyon onay verir zaten. federasyonun tek taraflı fesihin haklı fesih olup olmadıgına karar verme yetkisi yok. sozlesmenin diger tarafı bu haksız fesihtir derse fifaya gider.Şartlar maddede belirtilmiş oluyor, federasyon zaten karar veriyor orada şartlar yerine getirildiyse onayı veriyor, getirilmesiyle vermiyor. Dortmund Haaland transferinde pazarlık yapamadı her kulüp fesih maddesini karşılayacaktı çünkü oyuncu istediği kulübe gitti mesela.
biri nelsson icin 10 milyon yatırsa nelsson da sozlesmesini tek taraflı feshetse biz itiraz etmicez yani?İtiraz edilip kazanılan bir örnek versene?
biri nelsson icin 10 milyon yatırsa nelsson da sozlesmesini tek taraflı feshetse biz itiraz etmicez yani?
kereme 15m satip, free zaha cekersek naparsin
Sigara yakıyorum kederlendim
Serbest kalma bedeli 25 milyon. Nelsson 10 milyona fesih edemez federasyon kabul etmez şartları sağlamadığı için. Amacını cidden çözemedim tamam sen haklısın, serbest kalma maddeleri de süs diye yazılıyor zaten.biri nelsson icin 10 milyon yatırsa nelsson da sozlesmesini tek taraflı feshetse biz itiraz etmicez yani?
Telefon şarjdaydı konu Wanda Nara ise telefonu şarjdan çıkarır bakarım ben reis yavSakin Wanda nin instagramina bakmayin
Torreirayi 17ye sattık 23 + zakaria aldık meselaTorreirayı kaça satıyoruz.
Zaniolo için kaç para + zakaria ?
Murat NaraTelefon şarjdaydı konu Wanda Nara ise telefonu şarjdan çıkarır bakarım ben reis yav![]()