- 2 Temmuz 2011
- 137.342
- 58.467
- 5.488
aynı fikirdeyimCem uzan kafaya koymus erden timur ve dursun özbek’i zor duruma sokmak istiyor
Hic bulasmasinlar bence,camia da az cok birlik beraberlik saglandi basimiza is acmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı fikirdeyimCem uzan kafaya koymus erden timur ve dursun özbek’i zor duruma sokmak istiyor
Hic bulasmasinlar bence,camia da az cok birlik beraberlik saglandi basimiza is acmayalim
gulden karabecik'in oglu muKarabeci almanya macinda izledim u21 cok iyi oynadi
kim var ordaMesut Yar'ın sunduğu Zincirleme Reaksiyon başladı
bakalım transferlerle ilgili bişey söylüyecek mi
Adam bölüm sonu canavarı gibi yönetimde işler az çok yoluna girdi derken çıktı ortaya, hiçbir şey yapmasa fitneyi salacak şimdi.Cem uzan kafaya koymus erden timur ve dursun özbek’i zor duruma sokmak istiyor
He ayn Sibel Pamuk da teyzesi oluyorgulden karabecik'in oglu mu
Mesut Yar'ın sunduğu Zincirleme Reaksiyon başladı
bakalım transferlerle ilgili bişey söylüyecek mi
koç 3m verince bişi yok uzan 90m verince auvvvvv
kim var orda
konugu kim pekiMesut bey ve konuğu
konugu kim peki
Ben acamam GSC açarsa katilirim surdan yüklenelimkardeşim açsana space davudi bir ses duyalım
zalgiris'i gecersek neden olmasın?Bu sene uefayı alacağız gibi bir his besliyorum. 3 net transfere+1 yedeğe ( biri icardi ) hissiyatım inanca dönüşür.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray