Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vertunun sitesine baktım adamların fiyatları 3bin ile 120bin dolar arasında değisiyor. Signature v modelleri manyak para. Makara kukara yaptık ama bu fiyatlarla ürün satıyorsa vermiştir o paraları..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Kendi sitelerinde kendileriyle ilgili soruşturma olduğunu yazmışlar o iş yaş yani

bu arada bazı oyuncular bize gelince kıymetini unutuyoruz herhalde

şimdi zaha için konuşulan paraları duydum da neredeyse yıllık 8 9 milyona geliyor

1 yıl önce zaniolo da icardi de torreira da zahadan daha kıymetli isimlerdi futbol piyasasında bana göre

zaha premier lig etiketiyle bu paraları istiyor

Yav taktınız o paraları verire.

Cem Uzan’ın 20 yıl hapis cezası var, 2 milyar para dolandırmışlığı var mahkemede

Fransa’ya iltica etmiş, Türkiye’ye dönmek için yol yapmaya çalışıyor kimse onu sponsor yapacak topa girmez. Bir de diğer kulüplere gitmekle tehdit etmiş, git yav kime gideceksen.

Markaları merak etmemek mümkün değil. Görelim bakalım biraz daha bekleyip.

Nevzat Dindar: "Iheanacho ismini yetkililere sordum, 'Geniş listemizde var' dendi."

hangi marka sponsor???

Yav taktınız o paraları verire.

Cem Uzan’ın 20 yıl hapis cezası var, 2 milyar para dolandırmışlığı var mahkemede

Fransa’ya iltica etmiş, Türkiye’ye dönmek için yol yapmaya çalışıyor kimse onu sponsor yapacak topa girmez. Bir de diğer kulüplere gitmekle tehdit etmiş, git yav kime gideceksen.
Kendi sitelerinde şöyle yazıyor zaten
CAUTION – LEGAL NOTICE

Presently, there are criminal processes on going in the relevant jurisdiction for the conduct of Mr. Gary Chen, Mr. Gordon Watson, Mrs. Mary Ma, and others.

Complaints have been made and filed with relevant authorities ‘anti money laundering’ authorities have been alerted as to the business conduct of these persons and entities dealing with them and their companies.

Kendi sitelerinde şöyle yazıyor zaten
CAUTION – LEGAL NOTICE

Presently, there are criminal processes on going in the relevant jurisdiction for the conduct of Mr. Gary Chen, Mr. Gordon Watson, Mrs. Mary Ma, and others.

Complaints have been made and filed with relevant authorities ‘anti money laundering’ authorities have been alerted as to the business conduct of these persons and entities dealing with them and their companies.

Bu değil mi normalde o markanın sitesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt