Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamı kiraladım kotu cıktı
ya kotu kotu oynatıcam ya 4 milyon vericem ha
alt lig takımları boyle bir yukun altına zor girer
Bedavaya kiralama yaptın, iyi olduğunu düşündüğün için kiraladın. Full oynatırsan hiç para vermiceksin. Adı geçen takımlar süper lig içindi. 1. lig için para daha düşük olabilir

Meliksahtan sonra forumun en buyuk kolpacisinin profil resmini paylasiyorum

18133.jpg

bu Erencanda opsiyon varsa alsak mı acaba ya , çok iyi olmaz belki ama 3.yedekten sonra belki 2. yedek olabilir yada tamamen Yaser Yıldız da olabilir hiç belli olmaz ama ortalama bir herif olabilir gibi sanki.Fiziği ve hızı fena değil.

Bedavaya kiralama yaptın, iyi olduğunu düşündüğün için kiraladın. Full oynatırsan hiç para vermiceksin. Adı geçen takımlar süper lig içindi. 1. lig için para daha düşük olabilir
teknik direktorun elini kolunu baglayan birsey. ben td olsam kabul etmem.

Zaten bu anlaşmayı yapan takımların bütçesi sınırlı oluyor, alabildikleri oyuncuların kalitesi de belli. Bu seneki İstanbul gibi düşün. İster istemez oynuyor yani
Örnek olarak chelsea bize bugün fofanayı verse en az 20 maç oynama garantisi ister. (1800 dakika) yoksa niye versin

çamaşır suyu ile sil banyoyu komple
Sildik hocam önce normal karıncalar vardi paso eşimle kutsal su gibi dayadık çamaşır suyunu. Sonra 5-6 saat bişey olmadi derken balkonda çay falan keyfi yaptiktan sonra bir küçük su dokeyim diye banyoya girince bu sefer inanilmaz derecede sayilarinin arttığını ve kanatli uçan karınca olarak geldiklerini farkettim. Resmen level atlayıp geldiler 😂

Sildik hocam önce normal karıncalar vardi paso eşimle kutsal su gibi dayadık çamaşır suyunu. Sonra 5-6 saat bişey olmadi derken balkonda çay falan keyfi yaptiktan sonra bir küçük su dokeyim diye banyoya girince bu sefer inanilmaz derecede sayilarinin arttığını ve kanatli uçan karınca olarak geldiklerini farkettim. Resmen level atlayıp geldiler 😂
download.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt