Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben şunu anlamıyorum ismi geçen oyuncu arjantin milli takımının hani şu son dünya kupasını kazanan takımın 11 oyuncusu genelde ve geldiği lig Türkiye ligi hani uefa ligine bile takım göndermeyen lig oraya geliyor ve begenilmiyor
Dünya kupasında biraz Emi Martinez, yer yer Di Maria ve Messi dışında kim iyi top oynadı Arjantin'de ? Messi'nin yükünü çeksin diye fizik gücü yüksek vasat heriflerle doluydu takım. Ben açıkçası oradan kimseyi beğenmedim. Dolayısıyla bunu iyi bir argüman olarak kabul etmiyorum. Paredes de leş gibiydi kupada. Etiketlere göre değerlendirme yapmak yerine izlediğimiz şeye göre yorum yapsak daha makul olur gibi.

Dünya kupasında biraz Emi Martinez, yer yer Di Maria ve Messi dışında kim iyi top oynadı Arjantin'de ? Messi'nin yükünü çeksin diye fizik gücü yüksek vasat heriflerle doluydu takım. Ben açıkçası oradan kimseyi beğenmedim. Dolayısıyla bunu iyi bir argüman olarak kabul etmiyorum. Paredes de leş gibiydi kupada. Etiketlere göre değerlendirme yapmak yerine izlediğimiz şeye göre yorum yapsak daha makul olur gibi.
Enzo iyidi bide su sey herifi begenmistim baya Atleticoda oynayan eski kanat oyuncusu

Parades tirt idi

oyuncuların isminden çok ne oynamak istediğimiz önemli

hoca belki gerçekten 4 4 2 düşünüyor

Ben şunu anlamıyorum ismi geçen oyuncu arjantin milli takımının hani şu son dünya kupasını kazanan takımın 11 oyuncusu genelde ve geldiği lig Türkiye ligi hani uefa ligine bile takım göndermeyen lig oraya geliyor ve begenilmiyor
Mevzu kalitesi degil ki

Mevzu oyun stili

Bize topu aldigi vakit hucuma cabuk pas atabilecek bir isim lazim. Paredes oyle bir oyuncu degil

Sirf şurada oynadi bunu yapti diye cv'sini övmeye gerek yok

Paredes'e burun kıvıranlar vs deniyor ama benim yorumum Paredes'in oyuncu kalitesine değil tarzını bildiğim için takıma uygun olduğunu düşünmüyorum. Tam olarak gömülü bir 6 numara Paredes ve iki stoper arasında oynuyor hele Torreira varken hiçte aradığımız tarz değil. Torreira ile birlikte iki tane 6 numara olması özellikle Türkiye ligi özelinde fazla lüks. Burada beğenilmeyen Oliveira bile Paredes'e nazaran ofansta çok daha etkili mesela bize karşı 10 kişi defans yapacak takımlara karşı Torreira ve Paredes ile gereken hücum çeşitliliğini sağlayamazsın burada Paredes'i sürekli övenler bile iki maç sonra Oliveira oynamaya başlasın der muhtemelen.
Parades 10 no da oynadığı maçlar var. Sergio çok iyi bir pasor onun dışında hiçbir meziyeti yok. 8 no koysan defans patliyo 10 no yapsan ofansta top tasiyamiyo. Benim izlediğim parades 6 no dışında oynadığı zaman çok iyi paslar veren dribling ile top taşıyabilen ve bolca ikili mücadele kazanan bir oyuncu. Arada iyi şutlar çekip skor katkisida yapan bir oyuncu. Defansa iki stopere gömülü değil box to box oynayan bir adam. Bilmiyorum hocam sizle aynı oyuncuyumu izledik ama ben sizin görüşünüze katilmadim

Cem Uzan sponsorluk teklifi konusunda ciddi görünüyor. Vertu telefon markasını geliştirmek istiyormuş. Nakit konuşuyor hep.

Seneye kurulacak takımın kadro yapısına baktığımızda paradesin ne kadar doğru bir transfer olacaği tartışılır,
Seneye kanatların Kerem ve zaniolo olduğunu düşünürsek ileri üçlünün mücadele sertlik anlamında zayıf olduğunu söyleyebiliriz. Boeyun gideceğinide varsayarsak bizim orta sahada daha tempolu ,hizli oyunculara ihtiyacımız var. Artık sürekli aynı hataları yapmamak lazım.

Kaleci: Muslera--yerli

Sol bek: yabanci- kazım

Sağ bek: boey-dübua

Stoper: nellson-apo-kaan-emin-yabanci

Kanat: kerem-zaniolo-yabanci-yunus- barış

Orta saha: yabancı-yabancı-torreira-miçö-berkan-mertens-oli-yusuf

Forvet: icardi- yabanci-baris- zaniolo

Oyuncu satışinin olmadiği bir planlama.sadece boey ve Nelson giderse onların yerine iki oyuncu eklenir.

Bu durumda boey ve Nelson gitttiğini icardinin kaldigini düşünürsek 9 tane transfer lazım...

Bu mevkiller

1-Yerli yedek kaleci
2-Yabancı sol bek
3- sağ bek
4-5 Yabancı iki stoper (biri eldeki stoperlerin yapısından farkli daha çabuk ve hızlı bir oyuncu olmalı)
6- hızlı delici bir kanat
7- Tempolu 8 no
8- ofansif orta saha
9- yabancı forvet

Ayrrıca sponsorluk Konusunda Rezzan ve Cem Uzanin çok büyük reklam peşinde olduklarını düşünüyorum.
Taraftarın bunlara tepki koyması şart bunların Galatasaraylılıkla alakası yok. Galatasaray'a fayda sağlamak isteyen adam Dinçer azaphan gibi sponsor olur çekilir..

Amerikalı 1 forvet alacaz gibi.Ricardo Pepi - Daryl Dike - Haji Wright bu 3 oyuncudan Ricardo Pepi ve Haji Wright'ı alabiliriz.Diğeri sakatlandı.Bence bu isim Haji Wright olur gibi geliyo.Takımdan ayrılmak ister ve alırız..

Torreira, Oliveira, Paredes ve Berkan dörtlüsü olursa Cicaldau, Taylan ve Midtsjö gönderilir gibime geliyor.

5.oyuncu koyacaksak Baran Aksaka veya Hamza Akman olur kupada bazi maclarda oynamalari icin.

Paredes'e burun kıvıranlar vs deniyor ama benim yorumum Paredes'in oyuncu kalitesine değil tarzını bildiğim için mevcut kadro yapısına uygun olduğunu düşünmüyorum. Tam anlamıyla gömülü bir 6 numara Paredes ve iki stoper arasında oynuyor hele Torreira varken hiçte aradığımız tarz değil. Torreira ile birlikte iki tane 6 numara olması özellikle Türkiye ligi özelinde fazla lüks. Burada beğenilmeyen Oliveira bile Paredes'e nazaran ofansta çok daha etkili mesela bize karşı 10 kişi ile defans yapacak takımlara Torreira ve Paredes ile gereken hücum çeşitliliğini sağlayamazsın burada Paredes'i sürekli övenler bile iki maç sonra Oliveira oynamaya başlasın der muhtemelen. Paredes ile ilgili en net yorumum 6 numarada Torreira'dan 8 numarada ise Oliveira'dan iyi değil
Turkiye ligi kendin soyluyorsun kosucan basican topu kapican ilerdeki adamlarin zaten dunya gol atiyor

Bizim ligi cok abartmayin anadolu takimlari les gibi en cok golude topla cikarken baskida yapilan hatalardan yiyorlar bizim ligte orta sahaya uc tane toreria koy onune kerem icardi raschica yerine ofansif adam koy kesin sampiyon olur 15 gol yersib

Eğer Paredes Torreira'dan bağımsız şekilde gelecekse Paredes'in Torreira ile çok uyumlu bir ikili olacağını düşünmüyorum, Eğer direkt Torreira yerine gelecekse o zamanda pek mutlu etmez çünkü Torreira şu anda kesinlikle daha iyi durumda yani hiçbir şekilde Paredes transferi beni çok heyecanlandırmıyor bence en güzel iş Torreira'nın kaldığı ve yanına dinamik bir 8 numara eklediğimiz durum olur.
Önlerine alınan 10 no ya bağlı olarak paredes ve torreira ikilisi gayet yeterli olabilir

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt