Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya kupasında biraz Emi Martinez, yer yer Di Maria ve Messi dışında kim iyi top oynadı Arjantin'de ? Messi'nin yükünü çeksin diye fizik gücü yüksek vasat heriflerle doluydu takım. Ben açıkçası oradan kimseyi beğenmedim. Dolayısıyla bunu iyi bir argüman olarak kabul etmiyorum. Paredes de leş gibiydi kupada. Etiketlere göre değerlendirme yapmak yerine izlediğimiz şeye göre yorum yapsak daha makul olur gibi.
Şunun gibi futbol cahilleri geçen sene pedro ovuyodu pedro için yönetime sövüyodu işte. Kupayi alan arjantinin orta sahasının rakibe top vermediğini farklı bir sistemle basarili olduğunu bile bilmeden gelmiş futbol ulemaligi yapiyo

Bir sövsene ya. Sovde sokayım bir tarafına terbiyesiz herif
Salak salak konuştuğunu öğrenmek yeterli gelmedi sanırım. Sırf bir topçuyu beğenmedik diye futbol izlemediğimizi iddia edip sağa sola terbiyesiz falan demeye de kalkma. Senin gibi heyecanlı tiplerle yüz göz olmayı çok sevmem fakat haddini bilerek yap yorumlarını. Sokmalı eylemleri gerçek hayatta yapamayınca dile vuruyor tabi normal.

Parades 10 no da oynadığı maçlar var. Sergio çok iyi bir pasor onun dışında hiçbir meziyeti yok. 8 no koysan defans patliyo 10 no yapsan ofansta top tasiyamiyo. Benim izlediğim parades 6 no dışında oynadığı zaman çok iyi paslar veren dribling ile top taşıyabilen ve bolca ikili mücadele kazanan bir oyuncu. Arada iyi şutlar çekip skor katkisida yapan bir oyuncu. Defansa iki stopere gömülü değil box to box oynayan bir adam. Bilmiyorum hocam sizle aynı oyuncuyumu izledik ama ben sizin görüşünüze katilmadim
Nerde 10 numara oynadı merak ettim? Arkasında kim vardı keza?

Anayasa'nın ilk 3 maddesi ne ise Torreira 'nın satılması durumu da odur. Tekkşf dahi kabul edilemez. Ben bu Paredes denen adamı izledim Toreira' nın temposu yok bu adamda Toreira yerine hayal kırıklığı olur söyleyim. Bir de transfer hastası manyaklar türedi şunu satalım bunu alalalım, onu satalım bunu alalım. FM oynuyor adamlar.

Yahu oturmuş takım değiştirilmez arkadaşlar sende tutmuş adamı göndermek büyük hatadır. Geçen sene transferlerimiz iyiydi tutanlar var ama tutmayanlar da var mesela Mata Yusuf gibi. Şimdi bu alalım dedikleriniz ya tutmazsa? O yüzden transferini oyuncu ısrarla istemediği sürece ya da çok çok iyi bir teklif gelmediği sürece oyuncu satılmamalıdır. Toreira satalım diyor adamlar 3-10 kuruşa. Bizim adamı ucuza almış olmamanız adamın değersiz olduğunu göstermez. Kendimize gelelim lütfen...

Evet o tarz bir oyuncu da alabiliriz daha çok 2.forvet gibi oynayan ve pressi başlatan ama Zaniolo'yu da unuttum.Starboy varken en mantıklısı 4-3-3 duruyor o yüzden 10 no'dansa daha 8.5 birini oynatmak daha faydalı olacaktır fakat gördüğüm kadarıyla biz Mertens gibi 2.forvet bakıyoruz ortadaki ikilinin önüne
aynen, zaniolo muhakkak sag acia monte edilmeli, bundan dolayi da orta saha tas gibi olmali, torreira tarzi bir adam daha lazim ileri de cikmayi bilen

Şunun gibi futbol cahilleri geçen sene pedro ovuyodu pedro için yönetime sövüyodu işte
Pedro'yu hayatımda bir kere izlemedim, hatta Mertens'in alınmasını çok daha olumlu bulduğumu da yazdım. Ben izlemediğim topçu hakkında yorum yapmam. Kendinle karıştırma. Acziyetten sanrılar görmeye başladın sanırım.

zaniolo-10 no-kerem
ikardi
kurgusunda ön tarafın daha rahat olması için tabiri caizse iki tane melo gibi adam lazım orta sahada.. tabi burada en önemli oyunculardan birisi bağlantı oyuncusu olan 10 numaranın pas tercihleri ve skor katkısının yüksek olması.​

Salak salak konuştuğunu öğrenmek yeterli gelmedi sanırım. Sırf bir topçuyu beğenmedik diye futbol izlemediğimizi iddia edip sağa sola terbiyesiz falan demeye de kalkma. Senin gibi heyecanlı tiplerle yüz göz olmayı çok sevmem fakat haddini bilerek yap yorumlarını. Sokmalı eylemleri gerçek hayatta yapamayınca dile vuruyor tabi normal.
Benle muhattap olma. merak ediyorsan gel ben sana ispatını memnuniyetle yaparım

Moderatör tarafında düzenlendi:
perisic kafama cok yatti ya, kerem ve kazimcan'a da inanilmaz faydalari olur, tam bizim takim ve lig icin topcu, savasci, presci, bitirici vs.

Pedro'yu hayatımda bir kere izlemedim, hatta Mertens'in alınmasını çok daha olumlu bulduğumu da yazdım. Ben izlemediğim topçu hakkında yorum yapmam. Kendinle karıştırma. Acziyetten sanrılar görmeye başladın sanırım.
Yaw hadi git ya... Boş yapma senle uğraşamam. Surda iki kelime yazıyoruz takılıyoruz diye seni kafama takacağımı mi düşündün

Paredes juve PSG gibi kulüplerde 6 numara için yeterli, 8 için yetersiz olabilir ama biz onlarla aynı seviyede değiliz,bizde gayet de 8 oynar. İcardi de oynadığı kulüplerde sadece bitirici olarak oynamıştı ama bize gelince oyuna da katkı verdi, bu tamamen seviye ile alakalı

Parades 10 no da oynadığı maçlar var. Sergio çok iyi bir pasor onun dışında hiçbir meziyeti yok. 8 no koysan defans patliyo 10 no yapsan ofansta top tasiyamiyo. Benim izlediğim parades 6 no dışında oynadığı zaman çok iyi paslar veren dribling ile top taşıyabilen ve bolca ikili mücadele kazanan bir oyuncu. Arada iyi şutlar çekip skor katkisida yapan bir oyuncu. Defansa iki stopere gömülü değil box to box oynayan bir adam. Bilmiyorum hocam sizle aynı oyuncuyumu izledik ama ben sizin görüşünüze katilmadim

Hangi maçlarda 10 oynadı mesela

TM'de toplam 7 maç o mevkide oynamış yaziyor. Kariyerin buyuk bolumunu defansif orta sahada geçirmiş

Leandro Paredes - Wedstrijdstatistieken (gedetailleerd)

Kimse kavga etmesin Seferovic'i övdüğüm gibi Joao Pedro'yu da övmüştüm.

Hatta "İtalyada bir sezonda 40 maç yapan Pedro tr ligine ağırlığını koyar" diye de iddialı cümleler kurmuştum.

Bu tespitlerimden yola çıkarak futboldan anlamadığımı görebilirsiniz.

Boşuna kim anlamıyor tartışmasına girmeyin aranızda.

Paredes kariyerinin neredeyse tamamında 6 numara oynadı bir bölümünde ise 8 numara oynadı ama bu bölüm epey az denilebilir bildiğim kadarıyla 10 numara oynadığı bir dönemde olmadı ama oynamışsa bile çok azdır muhtemelen. Paredes'in bana göre en önemli meziyetleri özellikle geriden oyun kurulumundaki pas kalitesi ve oyunu yönlendirmesi. Paredes en azından benim bildiğim kadarıyla box to box denecek bir oyuncu değil böyle bir tempoya sahip olduğunu pek görmedim ama yinede farklı görüşlere saygım var. Benim düşünceme göre Paredes Torreira ile çok ideal bir match-up oluşturmuyor, Paredes'e nazaran daha tempolu ve dikine topla kat edebilen bir oyuncu gerekli diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt