Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.098
- 48.617
- 4.843
Bu anlaşma yıllık 5 milyon Euro çıkarsa hiç şaşırmam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok para. Hele yarisi stad yarisi formaysa, bizim stad anlasmasi Avrupada en yüksek anlasmayin biri olur. Genelde stad sponsorlugunda cok asiri para olmuyor
Arkadaslar,
Bence hocamiz, merkeze sertlestirip beklerden gol katkisi ve 10 numaradan almak istiyor.
Torreira - Pardes yapip, Torreirayi 8e koyup, sol beke Angelino tarzi bir isim, ve 10 numarada hucum gucu yuksek olan bir adami istiyor buyuk ihtimalle.
Pardes - TorreriaBen 10 numara pozisyonda, sensasyonel transfer bekliyorum.
Zaniolo - Felix(Dybala) - Kerem
Icardi
Bence Sergen de yaratmazdı. Önümüzdeki sezon için Bjk beni Fener'den daha çok tedirgin ediyor. Kartal'ı ciddiye almayabilirler ama kaos çıkmaz bence takımda. Yerliler baya rahat eder performansları yükselir. Taktiksel olarak ekstra bir şey yaratmaz ama takımı rezil de etmez. İyi topçular alırlarsa (ki sanmıyom) sezon sonuna kadar şampiyonluk kovalama ihtimalleri var çünkü biz Avrupa yüzünden baya puan kaybederiz başlarda.Sergen dışında her hoca bence bize sıkıntı yaratmaz, İsmaili yıldızlar bir yerine takmaz, teknik direktör dediğin karizmatik olacak, İsmail'i anca Mert Hakan falan ciddiye alır
Allianz Bayerne stad ismi icin 8 milyon veriyordu. Ettihad falan FFP icin asiri rakam veriyordur Citye ama o FFP sike tarzi birseyasıl paralar stad muhabbetinde dönmüyor mu üstad ya
Laykımı atmıştım zaten onaylıyorum bu teşhisini
Laykımı atmıştım zaten onaylıyorum bu teşhisini
Fakat Dybala olmaz o isim. O yaştaki sakatlık sorunu olan Dybala'ya €12m bonservis ve €6m maaş verilmez.