Transfer Nöbeti #3 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isim o olmuş şu olmuş
önemi yok
para önemli
5 yıllık 100 m iyi duruyor
sallama değilse

bjk, fb'nin felan anlaşmalara göre bu sponsorluk geliri iyi mi? bilen rtaşlar alıntılayabilir mi?

Arkadaslar,

Bence hocamiz, merkeze sertlestirip beklerden gol katkisi ve 10 numaradan almak istiyor.

Torreira - Pardes yapip, Torreirayi 8e koyup, sol beke Angelino tarzi bir isim, ve 10 numarada hucum gucu yuksek olan bir adami istiyor buyuk ihtimalle.

Pardes - Torreria
Zaniolo - Felix(Dybala) - Kerem
Icardi
Ben 10 numara pozisyonda, sensasyonel transfer bekliyorum.

@Ali Bektaş

yorum alalim

5 yıl için 100 milyon euro bu ekonomide bana pek inandırıcı gelmedi ama doğruysa muazzam anlaşma

Sergen dışında her hoca bence bize sıkıntı yaratmaz, İsmaili yıldızlar bir yerine takmaz, teknik direktör dediğin karizmatik olacak, İsmail'i anca Mert Hakan falan ciddiye alır
Bence Sergen de yaratmazdı. Önümüzdeki sezon için Bjk beni Fener'den daha çok tedirgin ediyor. Kartal'ı ciddiye almayabilirler ama kaos çıkmaz bence takımda. Yerliler baya rahat eder performansları yükselir. Taktiksel olarak ekstra bir şey yaratmaz ama takımı rezil de etmez. İyi topçular alırlarsa (ki sanmıyom) sezon sonuna kadar şampiyonluk kovalama ihtimalleri var çünkü biz Avrupa yüzünden baya puan kaybederiz başlarda.

Fener taraftarının bile sezondan beklentisi Ali Koç'un dehlenmesi. 17-18 benzeri bir sezon geçirebilirler gibime geliyor

evimizde 17 maçtır kaybetmiyoruz 43 maç daha kaybetmezsek

galatasaray sixty başlığını okuruz gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt